Erhvervsrengøring i København og omegn

Professionel servicevirksomhed med 20 års erfaring i rengøring for erhverv og institutioner. Vi lytter, rådgiver og leverer kvalitetsløsninger. Nemt, enkelt og trygt. Klare aftaler og levering til tiden.
 • +1.500 tilfredse erhvervskunder siden 2014
 • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
 • Fleksible aftaler der er tilpasset Jeres behov

Erhvervsrengøring for virksomheder og institutioner i København

Et rent arbejdsmiljø er vigtigt for effektiviteten, arbejdsglæden og sundheden. Men det kræver en del at holde en arbejdsplads ren, da der både skal tænkes i støvsugning, gulvvask, afstøvning og meget andet for at skabe de optimale betingelser for medarbejderne. Det tager tid – tid, du kan bruge på at optimere din forretning.

Ved at benytte dig af Ask Service til erhvervsrengøring i København, kan du få denne ekstra tid, da vi effektivt sørger for, at arbejdspladsen bliver holdt ren, og at den lever op til vores egne høje standarder om rengøring.

Du kan derfor godt forvente et godt indeklima og et godt helhedsindtryk af din virksomhed, da vi ikke efterlader andet end rene overflader. Så vil du gerne være sikker på, at dine lagerbygninger, kontorlokaler eller måske institution i København er rengjort i alle hjørner og kanter uge efter uge, er vi det rette match for dig.

Hvorfor benytte professionel rengøring til erhverv?

Rengøring til erhverv udført af et professionelt rengøringsfirma som os har mange fordele. For ikke nok med at du sparer tid, som du kan bruge effektivt i din virksomhed i København, så bliver den generelle velfærd i din virksomhed også bedre.

Med professionel rengøring udført i faste intervaller kan du forvente:

 • Et godt indeklima
 • Mere effektive medarbejdere
 • Færre sygedage
 • Lokaler, der fremstår pæne og professionelle

Jo mere rent og ryddeligt et arbejdsmiljø er, jo bedre er det for medarbejderne. Rengøring og trivsel hænger meget tæt sammen – og det vil vi hellere end gerne bidrage til.

Vores kunder er altid i fokus

Det vigtigste i vores arbejde er dig. For det er dine behov, vi skal opfylde og tilfredsstille. Vi går derfor til enhver rengøringsopgave i København med en stor forståelse for, at du med al sandsynlighed har andre behov end andre af vores kunder.

Netop derfor er vi meget fleksible omkring vores erhvervsrengøring og har ikke en fast pakke, som du er tvunget til at følge.
Vi skræddersyr erhvervsrengøringen efter de behov, som du og virksomheden har.

Uanset i hvilket omfang du vælger at benytte os til erhvervsrengøring i din virksomhed i København, gør vi dine lokaler meget grundigt rent. Vi har efterhånden rengjort mange typer og størrelser af lokaler og kan derfor med garanti også gøre dine lokaler effektivt rene.

Der er fuld gennemsigtighed, når du bruger os til erhvervsrengøring, da vi laver en plan for på hvilke dage og hvor ofte, vi skal lægge vejen forbi – og vi gør det selvfølgelig gerne uden for arbejdstiden.

Hvilke rengøringsopgaver udfører vi?

Når du får Ask Service til at gøre dine lokaler rene i København, er der nærmest ikke det, du ikke kan få os til at gøre rent. Med vores mange år i branchen har vi specialiseret os inden for en længere række af rengøringsopgaver og kan således blandt andet tilbyde:

 • Hovedrengøring
 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Natrengøring
 • Rengøring af gang- og trappearealer
 • Opvask

Har du derfor nogle særlige rengøringsopgaver, du gerne vil have hjælp til, springer vi også gerne til, da vi med garanti har både kompetencer og personale til at udføre den givne opgave.

Svanemærket rengøring i København

Rengøring udført af os, er rengøring udført med omtanke. Vi benytter os nemlig ikke af traditionelle rengøringsmidler med skadelige kemikalier. I stedet har vi valgt at benytte os af svanemærkede rengøringsmidler, da de er meget mere skånsomme for miljøet og for vores medarbejdere.

Ønsker du derfor at finde et rengøringsfirma i København, der arbejder effektivt, har billige priser og tænker på miljøet, er vi et godt og fornuftigt valg. Dertil kommer selvfølgelig også, at vi nøje planlægger vores ruter rundt om i København, så vi sparer mest mulig kørsel og dermed også belaster miljøet mindst muligt.

Vi er med andre ord et rengøringsfirma, der tager ansvar.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud på erhvervsrengøring i København

Vi elsker at svinge kosten og vride kluden, da vi kan se, det giver glade mennesker. Derfor håber vi også, du har lyst til at benytte dig af vores service – der er i hvert fald ikke noget, vi hellere vil, da vi ved, det gør en kæmpe forskel.

Kontakt os gerne allerede i dag for et uforpligtende møde eller et skræddersyet tilbud. Vi kører også gerne ud til din virksomhed eller institution i København for at gennemgå opgaven i detaljer.

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.