Erhvervsrengøring i Odense og på Fyn

Professionel servicevirksomhed med 20 års erfaring i rengøring for erhverv og institutioner. Vi lytter, rådgiver og leverer kvalitetsløsninger. Nemt, enkelt og trygt. Klare aftaler og levering til tiden.
 • +1.500 tilfredse erhvervskunder siden 2014
 • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
 • Fleksible aftaler der er tilpasset Jeres behov

Vi udfører erhvervsrengøring på Fyn og i Odense

Uanset hvordan man vender og drejer det, er rengøring en nødvendighed – det gælder både i hjemmet såvel som på arbejdspladsen. Det er en nødvendighed, da det både er ubehageligt og usundt at opholde sig i rum og lokaler, hvor rengøringen ikke er fyldestgørende.

I langt de fleste virksomheder opholder de ansatte sig i de samme lokaler i mange timer hver dag. For at sikre dem optimale arbejdsvilkår er det derfor vigtigt at få gjort regelmæssigt rent.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Ask Service tilbyder nemlig den bedste erhvervsrengøring på Fyn og i Odense. Vil tilbyder professionel erhvervsrengøring i lagerbygninger, kontorlokaler, institutioner og mange andre steder. Vi ved, at grundig erhvervsrengøring er en streng nødvendighed både for indeklimaet og dine medarbejderes sundhed og effektivitet – men også for helhedsindtrykket af din virksomhed.

Vil du gerne være sikker på, at rengøringen bliver udført på effektiv og professionel vis, står vi til rådighed.

Professionel erhvervsrengøring har mange fordele

Ligesom derhjemme bliver det ubehageligt at opholde sig i rum, hvor rengøringen ikke er blevet gjort ordentligt. Det samme gælder på dit kontor eller i din butik, hvor mange mennesker ofte vil være samlet på forholdsvist lidt plads. Bliver der ikke gjort godt nok rent, bliver det med et usundt og dårligt indeklima til følge.

En god erhvervsrengøring i din virksomhed på Fyn eller i Odense har derfor følgende fordele:

 • Indeklimaet bliver godt.
 • Din virksomhed fremstår pæn og professionel.
 • Dine medarbejdere bliver mere effektive.
 • Du nedsætter risikoen for sygedage blandt medarbejdere.
 • Velfærden i din virksomhed bliver forbedret.

Erhvervsrengøring har mange og vigtige fordele i forhold til driften af din virksomhed, og derfor er det vigtigt, at det bliver gjort regelmæssigt og grundigt.

Vi imødekommer dine behov

Vi har fuld forståelse for, at virksomheder er forskellige og har forskellige behov for erhvervsrengøring. Vi er derfor også meget fleksible i vores aftaler om rengøring og skræddersyr altid aftalen til de behov, du og virksomheden har.

Du er garanteret, at vi uanset aftale gør grundigt rent i dine lokaler på Fyn og i Odense, uanset hvor de er beliggende, hvordan er indrettet eller hvor store eller små de er. Vi laver altid en plan for, hvornår og hvor tit vi skal komme forbi for at gøre rent i dine lokaler.

Vi anbefaler altid, at rengøringen ligger uden for arbejdstiden, så det ikke forstyrrer dine medarbejdere og jeres arbejde.

Vi udformer derfor altid en aftale, som tager udgangspunkt i dine behov, og hvad du har brug for. Det synes vi, er god service og det mindste, vi kan gøre.

Vi tilbyder mange typer rengøring

Husk, at den gode erhvervsrengøring er en rengøring, som man ikke lægger mærke til. Netop fordi der er rent, men også fordi rengøringen ofte udføres, før du og dine medarbejdere møder op på arbejde. Selvom erhvervsrengøring ikke er en af virksomhedens kernekompetencer, er erhvervsrengøring en essentiel del af enhver virksomhed.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Hovedrengøring
 • Fast erhvervsrengøring
 • Håndværkerrengøring
 • Graffiti rens
 • Enkeltstående rengøringsopgaver
 • Natrengøring
 • Rengøring i forbindelse med flytning
 • Rengøring og rydning af boliger efter dødsbo
 • Rengøring af gang- og trappearealer

Uanset hvilken type rengøringsopgave du gerne vil have os til udføre i din virksomhed på Fyn eller i Odense, kan vi altså klare det. Har du brug for at få udført en opgave, der ikke står på listen, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Hos Ask Service, som ligger i Odense, er vi altid friske på at give et tilbud på erhvervsrengøring i din virksomhed. Vi har de nødvendige kompetencer og erfaring samt mange tilfredse kunder. Du kan derfor trygt overlade rengøringen til os.

Kontakt os gerne for at booke et uforpligtende møde eller tilbud. Vi kører gerne ud i Odense eller på Fyn for at mødes og gennemgå opgaven, så rengøringsopgaverne bliver tilpasset dine og virksomhedens behov.

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.