Flyttefirma Amager – Vi får dig godt videre

Skal du flytte sammen med kæresten? Er der nye eventyr i sigte? Eller er du måske bare heldig at have fundet drømmelejligheden? Der er mange årsager til at skulle flytte. Vi hører gerne din, men det behøver ikke en grund til at skulle hjælpe dig, da vi som dit flyttefirma på Amager står til rådighed uanset, hvorfor du har brug for os.

Vores vigtigste fokus er at få dig godt videre fra din nuværende bolig og over i din kommende bolig. Det er et stort praktisk og logistisk puslespil, som vi af erfaring ved kan give svedige panderynker.

Men vi tørrer dem gerne af din pande ved at løfte for dig og tage os af planlægningen af det logistiske. Som flyttefirma på Amager har vi mange kasketter på for at kunne være den hjælp, der er brug for.

Vil du gerne have hjælp til at komme godt videre i en ny bolig?

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

9 + 13 =

Flyttefirma på Amager, der gør lidt mere end at flytte

Du glæder dig sikkert til at komme i gang med at flytte. Men dine tanker er måske også allerede henledt på alt den rengøring, der kommer efterfølgende? Det forstår vi godt, at du nærmest taber pusten over eller ikke lige kan overskue. For det er en stor mundfuld at skulle rengøre alle hjørner og kanter i en bolig.

Kunne du godt bruge professionel hjælp til det? Og måske gerne i en samlet løsning, så du ikke skal have fat på et yderligere firma? Så har du fundet os! For vi er ikke kun et flyttefirma på Amager, der flytter kasser og møbler. Vi har faktisk også et team, der er eminente til at fjerne støv, fedtpletter og kalk fra boliger, der skal fraflyttes.

Det betyder, at vi gerne efter flytningen rykker ind med alt vores rengøringsudstyr og bedste folk for at gøre din bolig ren. Du bestemmer selv, om du ønsker hjælp til det hele, eller blot vil have os på besøg nogle timer til specifikke rengøringsopgaver.

Det er lidt sjovere at flytte, når overskuddet er helt intakt. Det går vi som dit flyttefirma på Amager langt for at sikre.

Kniber det med pladsen? Vi har også opbevaring

Er der ikke plads til alle tingene i din kommende bolig? Eller kan du ikke flytte dine ting med det samme? Til de og andre formål har vi også attraktive opbevaringsrum, hvor du kan have dit indbo eller inventar stående, indtil du har mulighed for at få dem rykket ind i din nye bolig eller der, hvor de skal være.

Som flyttefirma på Amager ved vi af erfaring, at det ofte er en mangelvare og noget, der er et konkret behov for lige nu og her. Vi kan imødekomme dine behov med opbevaring, der er tørt, sikkert og økonomisk. Så behøver du ikke bekymre dig om dit indbo, mens du får styr på din boligsituation eller skabt den plads, der er brug for.

Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at transportere dine ting fra opbevaringen og til boligen, butikken eller lokalet, det skal være i efterfølgende.

Vi har forskellige størrelser af rum, der alle er moderne og lever op til den sikkerhed, der er nødvendig. Vi sender dig gerne materiale eller aftaler en dag for en besigtigelse, hvis du gerne vil se rummene og bygningen med egne øjne.

Vil du gerne vide mere om vores priser, og hvad du kan forvente dig, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Vi er et flyttefirma på Amager, du kan stole på

Den gode flytteoplevelse starter allerede inden, vi flytter dine ting fra boligen og over i vores moderne og rummelige flyttebil. Vi har derfor et stort fokus på at give dig en god kundeoplevelse, allerede når du ringer til os for at få aftalt nærmere.

Vi går højt op i detaljer og at give en god service, så flytningen er noget, du kan se frem til på flere punkter. Det er vigtigt for os at være der til tiden, at udføre de aftalte opgaver og gerne at gøre lidt ekstra, så du føler dig helt tryg og tilpas.

Vi er som flyttefirma på Amager meget gennemsigtige i vores kommunikation, så du kan være helt sikker på, hvad der er aftalt. Det giver det bedste udgangspunkt for et godt og konstruktivt samarbejde med en god og vellykket flytning for øje. Har du spørgsmål undervejs og lige inden flytningen, giver du også bare lyd. Så hjælper vores dygtige kundeservice dig videre.

Vi håber, at det giver dig et godt afsæt for at kunne stole nok og godt på os. Så meget, at vi måske endda er så heldige, at du kontakter os med henblik på et tilbud?

Få et godt tilbud fra dit kommende flyttefirma på Amager

Har du en flytning i kalenderen om nogle måneder? Eller haster det lidt mere, fordi det allerede er om et par uger? Det er altid godt at være ude i god tid, men vi har nu også altid plads til dig, der måske ikke lige har haft forudsætningerne for at planlægge forud i god tid.

Om du flytter fra en stor villa i Dragør eller har en seng, nogle møbler og få flyttekasser fra en toværelses lejlighed i Høje Taastrup, er vi på pletten for at hjælpe dig. For uanset omfanget er behovet for hjælpende hænder reelt.

Vi giver dig meget gerne et tilbud på flytning på Amager, hvis du sender os en mail med lidt detaljer eller ringer til os for en uddybende snak. Det er ikke meget, vi behøver at vide. Det tager derfor ikke mange øjeblikke. Men det er øjeblikke, der kan spare dig for meget tid og besvær på din kommende flytning.

Det er ganske uforpligtende og gratis at forhøre dig om et tilbud gennem os. Så hold dig endeligt ikke tilbage fra at kontakte os.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.