Flyttefirma Frederiksberg – Vi hjælper dig godt videre

Ser du frem til at flytte? Men kan du ikke helt selv overskue at skulle stå for at fylde en bil og køre dit indbo fra A til B? Det er besværligt at flytte på egen hånd. Men ikke når det er med et professionelt flyttefirma på Frederiksberg, der holder dig i hånden og hjælper dig godt videre.

For vi gør det ikke kun lettere. Vi sparer dig også for en del tid på at flytte. Det er meget tidskrævende selv at skulle fylde en vogn, køre den afsted og fylde den op igen alt efter, hvor stor en flyttebil du har mulighed for at leje. Vores flyttefolk er professionelle og vant til det, de laver.

De danner sig derfor hurtigt et overblik over dine ting og får sat dem i system i flyttebilen, så de er nemme at på- og aflæsse. Det er tid, du sparer og kan bruge på at indrette dig, rydde helt op i den gamle bolig eller tage dig et fortjent hvil mellem flyttekasserne.

Vores opgave som flyttefirma på Frederiksberg er at hjælpe dig godt videre. Det har vi i sinde at gøre.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

12 + 5 =

… Så vi tager også gerne rengøringen for dig!

Vi ved, hvordan man løfter korrekt. Vi ved også, hvordan man gør så grundigt rent, at det bliver godkendt og giver et smil på hos en udlejer. For vi driver også et professionelt rengøringsfirma sideløbende, der hver dag udfører rengøring hos private eller erhverv. De kompetencer vil vi gerne udnytte til at hjælpe dig med at komme i mål med flytterengøringen.

Når vi har tømt lejligheden for indbo, aftaler vi nærmere med dig, hvornår vi skal kigge forbi med sæbe og vand, så boligen står helt rengjort, når nøglerne skal skifte hænder.

Vi beregner det gerne med i tilbuddet for en flytning på Frederiksberg, så du kan få en samlet og ekstra attraktiv pris. Vores kunder nyder stort af vores rengøringsevner, da det sparer mange timers arbejde og hårdt slid.

Vil du gerne høre mere om, hvordan det foregår i praksis? Og hvad du kan forvente både i forhold til os som flyttefirma og rengøringsfirma på Frederiksberg? Så er vi ikke længere væk end et opkald.

Hvorfor vælge os som dit flyttefirma på Frederiksberg?

Der er så mange af os stærke flyttemænd på Frederiksberg. Men vi er ikke kun stærke. Vi har også et godt overblik, en stor lyst til at hjælpe og meget let til smil. For os er god service halvdelen af flytningen, fordi vi er nogle fremmede, der kommer og skal tage vare på dine ting. Det kræver tillid og en god stemning. Det går vi fuldt ind på at sikre, så du får en god og skøn oplevelse med os som dit flytteteam.

Men du får også et flyttefirma på Frederiksberg, der:

  • Er fleksible
  • Møder til tiden
  • Har god og gennemsigtig kommunikation
  • Tilbyder hjælp til nedpakning og udpakning
  • Har flyttefolk, der alle taler dansk
  • Tilbyder en gratis besigtigelse

Som nogle ekstra fordele tilbyder vi også at køre nogle af dine ting i opbevaring, hvis ikke du har plads til dem alle i den nye bolig. Du behøver derfor ikke stresse over, hvor du skal gøre af dine ting, eller hvordan du får dem derhen.

Mangler du også opbevaring? Så fortæller vi gerne mere om det over en mail eller en snak over telefonen.

Dit billige flyttefirma på Frederiksberg

Den er ikke til at komme udenom: Prisen. Den er en uundgåelig følgesvend. Men det er der heller ikke noget at sige til, da det selvfølgelig har en stor indflydelse på, hvad du ender med at vælge. For vi kan selvfølgelig ikke kun køre det hjem på charme og god service. Det skal også økonomisk hænge sammen for dig.

Vi vil gerne være så billigt et flyttefirma på Frederiksberg som muligt. Af den grund er vi meget grundige med, hvad vi spørger ind til, så vi er sikre på at kunne skræddersy en skarp og billig pris til dig.

Ønsker du i stedet en timepris, giver vi dig også gerne dette. Så betaler du blot efter, hvad vi på dagen bruger af timer på at hjælpe dig. Vi sætter dig naturligvis gerne ind i, hvad vi forventer af tidsbrug, så du cirka ved, hvad du skal sætte af til flytningen.

Er du klar på at få en rigtig god pris? Så er det ikke længere væk end et opkald eller en mail.

Vi flytter også for erhverv

Har du et kontor eller en butik på Frederiksberg, som du skal have flyttet ting til eller fra? Det er ikke kun private, vi hjælper med at flytte. Vi hjælper også dig, der skal flytte i nye lokaler eller har bestilt udstyr eller andet, som du ønsker hjælp til at få hentet og båret ind.

Vi driver et meget alsidigt og fleksibelt flyttefirma på Frederiksberg, da vi ved, at behovet for hjælp er mange og forskellige. Så om du blot har hjælp til nogle små møbler eller skal have flyttet alt inventar, skræddersyr vi en løsning, der stemmer overens med dine behov.

Det kan også være, du har brug for en fast aftale til afhentning af inventar eller andet? Så hører vi meget gerne nærmere for at se, om vi kan opfylde dine behov.

Din flytning på Frederiksberg er kun ét skridt væk

Vi er lige på den anden side af skærmen klar til at hjælpe dig med din flytning på Frederiksberg. Om der er tale om en lille 1-værelseslejlighed eller en herskabsvilla på mange kvadratmeter har vi både mandskab og udstyr til at hjælpe. Trapper og tungt gods er ikke nogen hindring, så længe vi blot ved det på forhånd og kan planlægge efter det.

Finder du vores tilbud attraktivt, sender vi en aftale afsted, hvori alle detaljer fremgår. Det giver dig det fulde indblik i, hvad der skal ske på dagen, samt hvad du får for dine penge. Så er vi sikre på, at der er fuld gennemsigtighed for begge parter.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.