Et fleksibelt flyttefirma i Hellerup

Er du på jagt efter et godt og pålideligt flyttefirma i Hellerup? Og vil du gerne gøre det så nemt for dig som muligt at flytte fra A til B? Så er det godt, du er landet her hos os, da vi er et flyttefirma i Hellerup, som gør en dyd ud af at gøre et godt stykke arbejde, der giver dig det bedste udgangspunkt for at komme videre.
Moderne udstyr, friske flyttefolk og en åben kommunikation er, hvad du kan forvente dig af at bruge os som flyttefirma i Hellerup. Din flytteoplevelse er allerede i gang – og derfor ligger det os meget på sinde, at du allerede nu mærker, hvor vigtig din flytning også er for os.
Vil du gerne have hjælp til nedpakning? Vil du gerne have hjælp til udpakning? Skal vi klare det hele, eller vil du gerne give en hjælpende hånd med? Vi er et meget fleksibelt valg, så du kan få din flytning til at være, præcis som du godt kunne tænke dig.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

12 + 10 =

Hvad tilbyder vi som flyttefirma i Hellerup?

Vi er ikke bare et flyttefirma. Vi har mange forskellige talenter, som du kan drage store fordele af. Og hvad skal det så betyde?

Jo, det betyder, at du kan bruge os til at flytte, til at få gjort boligen ren og ikke mindst få kørt nogle ting i opbevaring.

For vi er et flyttefirma i Hellerup, der tilbyder:

  • Flytteservice
  • Rengøringsservice
  • Opbevaringsservice

Vi har samlet det hele under ét tag, så du ikke behøver hive fat i forskellige firmaer for at få klaret alt det praktiske, der er i forbindelse med en flytning. Så kan du ikke overskue at skulle gøre boligen ren på egen hånd, eller har du bare ikke tiden til det, kommer vi gerne og gør det for dig.

Det skal gerne være nemt for dig at komme godt videre. Det håber vi at måtte bidrage til.

Vi passer godt på dine ting, mens vi flytter

Det er en stor forandring at skulle flytte. Men vi ved også, at det kan være nervepirrende at skulle lade andre håndtere sine ting. Vi er erfarne i at flytte og er meget opmærksomme på skrøbelige ting, arvestykker og andet, som gerne må passes lidt ekstra på.

Inden vi går i gang, spørger vi ind til, om der er kasser, møbler eller andre genstande, som du godt kunne tænke dig, at vi håndterer med ekstra forsigtighed. Det skal gerne være en god og tryg oplevelse for dig hele vejen igennem.
Når vi har pakket flyttebilen nænsomt, kører vi stille og roligt afsted til din nye adresse. Mens vi gør det, er dine ting dækket af en god forsikring. Skulle der derfor ske noget undervejs, eller kommer vi til at gøre skade på noget, mens det er i vores varetægt, træder forsikringen i kraft.

Det sker dog sjældent, at vi er nødt til at gøre brug af den, da vores flyttefolk er meget dygtige til deres arbejde og er meget opmærksomme. Vil du gerne vide mere, er vi altid til rådighed for en snak, så du kan være tryg ved at vælge os som dit flyttefirma i Hellerup.

Privat eller erhverv? Vi flytter lidt af hvert

Er det en lejlighed, du gerne vil have hjælp til at få flyttet ting ud fra? Er det en villa? Eller driver du en butik, kontor eller måske noget lager, som du har brug for at få flyttet noget inventar til eller fra?

Vi gør os i flytning for både private og erhverv samt for dig, der står med et dødsbo, du gerne vil have ryddet. Vi dækker så at sige hele paletten, da vi har erfaringen, udstyret og bilerne til det. Vi er meget omstillingsparate og kan således flytte alt lige fra almindeligt indbo til klaverer og computerudstyr.

Vi kommer enten ud til en besigtigelse eller beder dig sende så meget materiale som muligt, så vi ved, hvad vi kommer ud til, og hvordan det skal håndteres.

Om du har brug for en privat- eller erhvervsflytning i Hellerup, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad koster det at bruge os som flyttefirma i Hellerup?

Det er et spørgsmål, som danner udgangspunkt for den endelige beslutning for mange af vores kunder. Det er der heller ikke noget at sige til, da økonomien naturligvis skal hænge sammen. Det kan være farligt at påstå at være de billigste – så det gør vi ikke. I stedet vælger vi at sige, at vi er et billigt og effektivt valg med priser, der tager udgangspunkt i din situation.

Det vil sige, at vi nøje spørger ind til mængden af indbo og typen af det. Vi spørger nøje ind, hvad du specifikt har brug for hjælp til, og hvor meget af den du gerne vil have. Ud fra dette og antallet af kilometer beregner vi en pris for, hvad det vil koste for dig at bruge os som flyttefirma i Hellerup.

Det er helt uforpligtende. Men vi håber naturligvis, at du siger ja til det, så vi kan få lov til at vise dig, hvor gode vi er til at flytte.

Få et flytteklart tilbud

Er din flytning et par måneder ude i fremtiden? Eller er det ved at være lige ved og næsten, at du skal have fundet en løsning? Vi er her for dig, uanset om du er typen, der godt kan lide at være ude i god tid eller måske ikke har haft muligheden for at finde et flyttefirma tidligere.

Vi er et flyttefirma i Hellerup, du kan stole på. Så når først vi har indgået en aftale om, hvornår vi skal dukke op på din adresse, er det også, hvad du kan regne med, at vi gør.

Vi giver dig besked, hvis uforudsete hændelser giver os forsinkelser. Det sker dog sjældent, så send og gerne en mail eller ring os direkte op, hvis du gerne vil have et godt tilbud, der gør dig klar til at flytte mere eller mindre med det samme.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.