Pålidelig og tryg flytteservice i København

Ask Service ApS har flere års erfaring med flytning for private i København.

Vi er igennem årene blevet eksperter i at håndtere flytninger og ved, hvad der skal til for at skabe en god oplevelse for dig som kunde. Så bor du i Storkøbenhavn og skal bruge hjælp til at flytte, så kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Privatflytning i hele København

Vores flyttemænd er behjælpelige med flytninger i hele København. Ingen opgave er for lille eller for stor for os, så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan lægge en plan.

Er du på udkig efter et flyttefirma i Kbh, der både er effektive og til at stole på? Det tør vi godt love, at vi er. For vi er en flytteforretning, der rykker ud i forbindelse med mange forskellige skæbnehistorier. Vi er der, når et dødsbo med mange minder skal tømmes og ryddes. Vi er der også, når du har fundet drømmeboligen eller måske gerne vil flytte til en ny landsdel og gerne vil have hjælp til det praktiske.

Med vores erfaring som flyttemænd ved vi, at det har stor betydning at være et åbent og ærligt flyttefirma. For det kræver meget tillid at lukke fremmede ind i ens hjem, køre afsted med ens møbler og værdigenstande og generelt at lade en flyttemand håndtere dem. Det tager vi en god og rolig hånd om, så du kan koncentrere dig om alle de øvrige praktiske ting, der er i forbindelse med flytningen.

Ask Service ApS sætter en stor ære i at skabe en god personlig dialog fra start til slut, hvorfor I fra start får en fast kontaktperson hos os, som I altid kan kontakte med spørgsmål, der måtte opstå undervejs. Jeres kontaktperson hos os sørger ligeledes for at udsende information og bekræftelse af aftalen til jer i god tid, så i med ro i maven kan se frem mod flytningen.

Så søger du en flytteforretning i København, du trygt kan stole på, er du velkommen til at ringe til os.

Hvad hjælper vi med?

Vi er ikke som flyttefirmaer er flest. Men det har vi det godt med. For det betyder, at vi skiller os lidt ud, hvilket du kan drage store fordele af.

Vi tilbyder nemlig:

  • Flytning
  • Tømning og rydning af dødsbo
  • Opbevaring
  • Rengøring

Vi tilbyder også flere forskellige services forud for din flytning, herunder levering af flyttekasser samt indpakningsmateriale, til din nuværende bopæl en god rum tid inden flytningen skal udføres.

Ligeledes kan vi også være behjælpelig med flytning af særlige ejendele såsom særligt tunge møbler, klaverer, akvarier mm.

Lad os klare rengøringen ifbm. din flytning

Det gør det nemt for dig at få en totalløsning, der gør din flytning i København meget mere overskuelig. For hvorfor svinge kluden og støvsugeren, når du kan få os til det, efter vi har tømt din bolig? Det er i hvert fald noget, vi meget gerne giver dig et tilbud på, så du kan overveje nærmere, om udgiften til det er godt givet ud i forhold til den mængde af tid, du sparer ved ikke at skulle gøre det selv.
Kontakt os meget gerne for at høre nærmere om detaljerne, så du kan være sikker på, at vi er det helt rette match for dig.

Få opbevaret indbo i forbindelse med flytning i København

Ved du endnu ikke, hvor du skal gøre af indboet fra dødsboet? Eller er der brug for at have flyttekasserne stående et sted, inden du kan flytte ind? Måske du ikke har plads til alt i en kommende lejlighed?

Der kan være mange grunde til, hvorfor du har brug for at få opbevaret dine ting i forbindelse med rydning af et dødsbo eller en flytning i København. Vigtigst er egentligt, at vi uanset årsag tilbyder dig opbevaringsrum, der er:

  • Sikre og aflåste
  • Tørre
  • Rummelige
  • Billige

Vi fortæller dig gerne nærmere om vores forskellige opbevaringsrum, hvad de hver især koster om måneden, og hvad du kan forvente dig i forhold til alarmer, fugt og meget andet. Det er meget nemmere at få afklaret over en snak eller en mail, da der er flere detaljer forbundet med opbevaring af dit indbo. Så kontakt os endeligt ved interesse. Så finder vi sammen ud af en skræddersyet løsning, der matcher dit behov og budget.

Vi er et billigt flyttefirma i København

Vi ved godt, vi er nødt til at være meget skarpe på prisen for at være interessant for dig i forbindelse med en flytning. Det er vi også. Dog ikke så billige, at det har betydning for vores serviceniveau eller kvalitet af arbejde.

Vi er derfor måske ikke det billigste valg – men vi er et trygt, sikkert og godt valg for dig, der gerne vil være sikker på en god flytning med et menneskeligt ansigt. For det har i sidste ende meget større betydning end prisen.

Hvor meget skal du have flyttet? Hvor mange af vores services, vil du gerne gøre brug af? Hvor vil du gerne flytte hen eller have dine ting flyttet til? Det og meget andet har indflydelse på prisen for at bruge os som flyttefirma i København. Vi spørger godt og dybdegående ind til din situation.

Vi skræddersyr et tilbud på en billig flytning i København alt efter, hvor meget du har brug for hjælp fra os. Inden vi kommer ud til dig med friske flyttefolk og en flyttebil, sørger vi for at have lavet en udførlig kontrakt med alle detaljer, så du ikke er i tvivl om, hvad du får for pengene og kan forvente af os. Der skal være styr på det, så du kan være afslappet i situationen og få enderne til at hænge sammen – også på dagen for flytningen.

Sammen får vi dig godt flyttet.

Er du klar til at flytte? Så kontakt os

Totalløsning eller ej, så er vi her for at hjælpe dig godt videre. Vi gør en ellers uoverskuelig proces overskuelig, så du har energi og kræfter til det, der ligger forude. Du skal sådan set bare være klar, så sætter vi gang i maskineriet, så du hurtigt kan få flytningen og det praktiske på plads.

Vi er der for dig, uanset om det er akut eller ligger længere forude. Så længe vi blot kan nå at aftale nærmere detaljer, er vi her for dig.

Vores dygtige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig over telefonen eller mail, så du kan blive guidet godt videre eller i gang med processen.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.