Flyttefirma Østerbro – Vi giver dig en god flytning

Der er mange måder at flytte på. Som flyttefirma på Østerbro foretrækker vi at gøre det effektivt men med tid til at være sikker på, at alt nu er, som det skal være. Vi giver helst også gerne et smil med på vejen, så du kan være tryg og glad, fra vi kommer, til vi har båret dine ting ind i din nye bolig.

Skal du flytte fra én lejlighed til en anden på Østerbro? Eller skal du måske flytte ud af din villa? Størrelsen eller placeringen af din bolig har ingen betydning for, om vi rykker ud og hjælper dig. For vi tilrettelægger blot tid og mandskab efter, hvad der er brug for.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

11 + 4 =

Vi flytter og gør rent

Det er god stil at aflevere sin tidligere bolig i en stand, der gør det nemt for udlejeren at komme videre eller for nye ejere at flytte ind. Bor du til leje, er det også meget billigere for dig, hvis du afleverer den i rengjort og pæn stand. Men har du ikke overskuddet til selv at tage dig af rengøringen? Så gør vi det meget gerne for dig.

For vi har ikke kun støvsuger, klude og kalkfjerner til rådighed. Vi har også et mandskab, der til dagligt tager sig af rengøring for private og erhverv. De tager derfor glædeligt også gerne flytterengøringen for dig, så din flytning på Østerbro glider meget lettere.

Det behøver ikke nødvendigvis være hele lejligheden, vi skal komme omkring, hvis du gerne vil udføre dele af det på egen hånd. Det er helt op til dig.

I forbindelse med flytningen og rengøringen kommer vi gerne ud til en gratis besigtigelse. Her danner vi os et overblik over, hvor meget der skal til for at komme til bunds i rengøringen.

Skal vi komme forbi dig?

Ansvarligt flyttefirma på Østerbro ved rydning af dødsbo

Vi er et firma, der er lidt udover det sædvanlige, hvis vi selv skal sige det. For til dagligt rydder og rengør vi også dødsboer. Det betyder, at vi også er der for dig, hvis du har nogle ting, du gerne vil have flyttet i forbindelse med rydningen af et dødsbo.

Det kan være møbler, du gerne vil beholde, men som du har brug for hjælp til at få flyttet? Måske du har fundet en masse guld i garagen, som du har brug for at få flyttet, inden du kan rydde op i dem og tage aktivt stilling til, hvad du vil med dem? Der er mange scenarier forbundet med et dødsbo. Men vi er vant til dem og til at tage godt og respektfuld hånd om dem, så du og tingene kommer godt videre.

Vi ved godt, at det nogle gange skal gå meget stærkt i forbindelse med et dødsbo. I den forbindelse er vi et flyttefirma på Østerbro, der godt kan slå til akut, så du får den nødvendige hjælp, så snart der er brug for den.
Lad os hjælpe dig godt videre.

Har du brug for opbevaring?

Fylder dine ting mere, end hvad der er plads til i din kommende bolig? Eller har du brug for midlertidig opbevaring, indtil du er helt på plads? Som flyttefirma på Østerbro vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Vi ved nemlig godt, at pladsen kan være lidt trang, når det kommer til opbevaringsmuligheder i lejligheder og boliger i og omkring København.

Du behøver derfor ikke skulle ud at finde en anden løsning ved siden af, da vi blot sætter tingene adskilt ind i bilen, så du ved, hvad der er hvad. Det er meget nemt, enkelt og hurtigt.

Du kan være tryg ved vores opbevaringsløsning, da vi har et tørt, sikkert og aflåst lagerområde til rådighed, hvor du kan få dine ting stillet i et aflåst rum. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvad du har brug for af plads, så det ikke koster dig mere end højst nødvendigt.

Vil du gerne se lokalerne først? Så ring gerne til os som en start. Så laver vi sammen en aftale.

Hvad koster det at flytte med os som flyttefirma på Østerbro?

Vi er meget påpasselige med at slynge et tal ud, da der ikke er én flytning, der er ens. Vi tager derfor udgangspunkt i, hvad omfanget er ved netop din flytning. Det betyder, at vi beregner en pris ud fra antallet af kvadratmeter, eventuelt tungt gods og hvor langt du gerne vil flytte. Vi vil gerne gøre det så billigt som muligt, så du også har til de nye møbler og mange andre udgifter, der er forbundet med at flytte.

Om vi er det billigste flyttefirma på Østerbro, ved vi ikke. Men vi tør godt sige, at vi er et af de bedste, da vi går højt op i at levere en god service og at være på pletten til den aftalte tid.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at bruge os som flyttefirma på Østerbro? Så kontakt os gerne med det samme.

Nysgerrig på en pris på flyttefirma Østerbro? Ring eller send os en mail i dag

Skal du flytte lige og nu her? Eller kan du godt lide at være ude i god tid? Vi er der uanset udgangspunkt for din flytning. Du skal blot finde ud af, om vi prismæssigt også er det flyttefirma på Østerbro, der passer dig bedst.

Det håber vi naturligvis, at vi gør. Men vi finder først ud af det, når du kontakter os ved enten at ringe til vores søde og dygtige kundeservice eller sender os en mail med så mange informationer som muligt. Så stiller vi nogle opfølgende spørgsmål, så vi er sikre på at komme omkring alt det nødvendige for at beregne et tilbud på flytning på Østerbro.
Vi ser frem til at høre fra dig og forhåbentligt at skulle løfte et par kasser eller ti for dig ind i din nye bolig.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.