Bliv fri for skidt med professionel privat rengøring i Tarup

Siger det der rengøring dig ikke så meget? Tager det for meget af din tid? Eller kunne du godt bruge hjælp til noget af det? Der er mange gøremål i en travl hverdag – og rengøring er ikke en af dem, der er højest på listen hos mange. Det har vi forståelse for.
  • +5.000 tilfredse kunder siden 2014
  • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
  • Fleksible aftaler, der er tilpasset dine behov

Privat rengøring Tarup

Men det betyder ikke, at du behøver gå på kompromis med, hvor rent der er i dit hjem. For du kan sagtens stadig have et skinnende og rent hjem uden selv at skulle foretage hovedrengøringen.

Og hvordan det?

Jo. Det kan du ved at gøre brug af privat rengøring Tarup udført af os. Vi udfører rengøring for private i hele Tarup og Odense og har naturligvis også plads til at hjælpe dig med at få lettet din hverdag.

Vil du gerne høre mere? Så læs med videre eller kontakt os med det samme.

Hvorfor få udført professionel privat rengøring i Tarup?

Du kender det godt. Du kommer hjem fra en travl dag og bliver mødt af støv i vindueskarmen og sand på gulvet. Men du har ikke lige tiden eller overskuddet.

Det er bare én af grundene til, hvorfor du bør få udført privat rengøring i Tarup af et professionelt firma som os.

Men det har også nogle andre fordele såsom:

  • Du får gjort rent i alle hjørner og kanter regelmæssigt
  • Du sikrer et godt indeklima
  • Du får mere overskud og mindre dårlig samvittighed
  • Du kan komme hjem til et rent hjem
  • Du får tid til andre sjove gøremål

Du kan tilmed få det udført til en billig pris. Derudover kan du få en skræddersyet løsning, hvor vi udfører netop det, du gerne vil have os til. Du behøver derfor ikke hænge dig fast på en standardløsning, da vi godt ved, at behov er forskellige.

Privat rengøring Tarup udført med et smil på læben

Det er en tillidssag at lukke fremmede ind i dit hjem. Det ansvar tager vi på vores skuldre og giver dig derfor en fast kontaktperson. Derudover vil det så vidt muligt altid være den samme, der dukker op til privat rengøring i dit hjem i Tarup ved Odense. Sygdom kan naturligvis være en hindring for dette, men så giver vi besked, så du ved, hvem der dukker op og sørger for rengøringen i stedet.

Når vores medarbejder dukker op i dit hjem, er det naturligvis altid med et smil og godt humør. For det er vigtigt for din tryghed og tillid til vores arbejde.

Husk også på at du altid kan komme med ønsker eller ændringer til rengøringsplanen. Den er personlig og kan altid justeres efter, hvad du har brug for.

Vil du gerne have udført privat rengøring i Tarup af os? Så kontakt os meget gerne i dag for en snak.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan få (stort) fradrag for privat rengøring i 2021

Privat rengøringshjælp er en ekstra udgift i budgettet. Dog er det ikke så stor en udgift, som du umiddelbart tror, da du kan få skattefradrag for din rengøring.

Så udover at vi tilbyder lave priser på privat rengøring, kan du tilmed også spare penge på det. Når du bruger håndværkerfradraget, bliver prisen på rengøring endnu billigere.

Håndværkerfradraget fungerer således, at du kan trække dine udgifter til privat rengøring fra på din selvangivelse. Når du gør brug af håndværkerfradraget, vil den reelle pris for rengøringen indebære en stor besparelse.

Det nye servicefradrag er i 2021 blevet fordoblet, og ligger således fremadrettet på hele 25.000 kr årligt pr person.

Derudover hæves skatteværdien fra 27% i 2020 til 35% i 2021. Ved fuld udnyttelse af servicefradraget, ville et ægtepar i 2020 spare 3.400 kr. (27% af 12.400 kr.). For det samme ægtepar ville besparelsen i 2021 derimod ligge på imponerende 17.500 kr. (35% af 50.000 kr.).

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.