Kom til bunds i støvet med privat rengøring i Vollsmose

Vi kan komme forbi til privat rengøring i dit hjem i Vollsmose, uanset om vi skal komme, mens du er hjemme, eller mens du er på arbejde. Vi laver en løsning, der er mest tryg og praktisk for dig.
  • +5.000 tilfredse kunder siden 2014
  • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
  • Fleksible aftaler, der er tilpasset dine behov

Privat rengøring Vollsmose

Har du nogle ældre i familien, der har brug for rengøringshjælp i Vollsmose? Har du selv brug for lidt aflastning på rengøringsfronten i hverdagen? Det skal være dejligt at komme hjem og at være hjemme. Det er det, når der er ryddet op og gjort rent. For det skaber plads, ro og overblik, ligesom det også giver et godt grundlag for et godt og behageligt indeklima.

Men det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det er det, vi er her for. Vi hjælper dig med privat rengøring i Vollsmose, så du ikke selv behøver komme til bunds i rengøringen eller at vaske gulvet.

Privat rengøring i Vollsmose med det samme ansigt

Med det mener vi, at du kan være tryg ved at benytte os som rengøringsfirma, da vi som udgangspunkt altid sender den samme medarbejder ud til dig. Det gør vi, så du altid får den samme rengøring og altid bliver mødt med det samme smil. Det er kun, når der opstår sygdom eller andre uventede hændelser, at vi sender en anden ud for at foretage rengøringen hos dig. Vi sørger altid for at give dig besked, så du ved, hvem der dukker op i dit hjem til privat rengøring i Vollsmose.

Vi gør rent i dit hjem i Vollsmose efter dine ønsker og behov

Ønsker du en hovedrengøring, hver gang vi kigger forbi? Eller vil du gerne have hjælp til nogle specifikke ting, så du ikke skal klare det hele selv? Vi er fleksible, så du også kan være det i din hverdag. Det betyder, at vi tilrettelægger og skræddersyr privat rengøring i Vollsmose i dit hjem efter dine ønsker og behov.

Vi har derfor som udgangspunkt heller ikke nogen standardpakker, da det er meget forskelligt fra hjem til hjem og fra kunde til kunde, hvad der ønskes. Vi kan ordne alt lige fra at tørre støv af på alle overflader til støvsugning og gulvvask samt pudsning af vinduer og rengøring af ovnen.

Vi beregner gerne et uforpligtende tilbud til dig efter, hvad du gerne vil have hjælp til, samt hvor ofte du ønsker et besøg fra os.

Skal vi fjerne nullermændene under din sofa? Så ring eller skriv

Vores rengøringsmidler og støvsuger er ikke længere væk end den anden side af skærmen. Der er derfor ikke langt fra tanke til handling, hvis du ønsker vores hjælp til privat rengøring i Vollsmose.

Vi vil meget gerne hjælpe dig i din hverdag, så du kan få mere tid og overskud til andre praktiske og sjove opgaver end rengøring.

Vi glæder os til en snak med dig!

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan få (stort) fradrag for privat rengøring i 2021

Privat rengøringshjælp er en ekstra udgift i budgettet. Dog er det ikke så stor en udgift, som du umiddelbart tror, da du kan få skattefradrag for din rengøring.

Så udover at vi tilbyder lave priser på privat rengøring, kan du tilmed også spare penge på det. Når du bruger håndværkerfradraget, bliver prisen på rengøring endnu billigere.

Håndværkerfradraget fungerer således, at du kan trække dine udgifter til privat rengøring fra på din selvangivelse. Når du gør brug af håndværkerfradraget, vil den reelle pris for rengøringen indebære en stor besparelse.

Det nye servicefradrag er i 2021 blevet fordoblet, og ligger således fremadrettet på hele 25.000 kr årligt pr person.

Derudover hæves skatteværdien fra 27% i 2020 til 35% i 2021. Ved fuld udnyttelse af servicefradraget, ville et ægtepar i 2020 spare 3.400 kr. (27% af 12.400 kr.). For det samme ægtepar ville besparelsen i 2021 derimod ligge på imponerende 17.500 kr. (35% af 50.000 kr.).

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.