Privat rengøring i København og omegn

Har du andre og vigtigere ting i livet end rengøring? Så er privat rengøringshjælp en løsning, som mange tyer til. Forestil dig at professionelle klarer din privatrengøring; al den tid du får til rådighed, når andre klarer det for dig.

  • +5.000 tilfredse kunder siden 2014
  • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
  • Fleksible aftaler, der er tilpasset dine behov

Privat rengøring i København – vi får dit hjem til at skinne

Har du en større bolig i København, som du har svært ved at nå at gøre rent? Rengøring er en fast del af det at bo i en bolig – og ofte skal der bruges lang tid på det for at komme helt til bunds i nullermændene og spindelvævene.


Har du ikke tiden til det på grund af et travlt arbejds- eller fritidsliv, eller ønsker du ikke at bruge din tid på det, fordi det ikke giver dig energi? Så er der heldigvis også en vej udenom i form af privat rengøring udført af os.


Vi har i mange år stået for privat rengøringshjælp i lejligheder og huse i København og har altid plads til en ny kunde, som har brug for hjælp til at lette hverdagen. Vi er yderst professionelle og gør rent i din bolig på dine vilkår.


Det er en tillidssag at lukke fremmede ind i sit hjem. Derfor tilbyder vi også et gratis møde, hvor vi sammen går igennem, hvad du godt kunne tænke dig, at vi hjælper dig med. Det er selvfølgelig ikke noget, du skal lægge dig fast på, da vi gerne justerer rengøringen løbende efter dine ønsker og behov.

Spar tid og få mere overskud med professionel privat rengøring

Tid er efterhånden blevet en eftertragtet vare. En af de måder, hvorpå du kan få mere af den, er ved at slippe for rengøringen derhjemme. Det tager hurtigt længere tid, end hvad du lige regner med – og især hvis det har hobet sig op, fordi du ikke har haft lysten eller overskuddet.

Når du får os til at udføre privatrengøring i din bolig i København, kan du forvente at få en lettere og mere afslappende hverdag. Men du får også et meget bedre og sundere indeklima, som giver dig mere overskud og en bedre energi.

Der er derfor kun fordele forbundet med at invitere os indenfor til en omgang privatrengøring.

Derfor er det vigtigt med hyppig rengøring

Selvom vi er et rengøringsfirma, der elsker at gøre rent, ved vi godt, at det ikke nødvendigvis er sådan, alle mennesker har det. Men det er en rigtig vigtig ting at få gjort med jævne mellemrum, da manglende rengøring giver et dårligt indeklima. Der skal ikke lang tids manglende rengøring til, før støv, snavs og skidt hvirvler rundt i luften – sker det over længere tid, kan det give dig hovedpine og gener som irritation i øjne og luftveje.

Det er der ingen grund til at komme til at bøvle med eller være bekymret over, når vi hellere end gerne kigger forbi din adresse i København med faste intervaller og yder grundig rengøringshjælp.

For at sikre os at vi udfører de opgaver, du gerne vil have os til, laver vi sammen en skræddersyet aftale, hvor vi både aftaler, hvornår vi skal komme forbi, og hvor vi skal svinge kluden eller støvsugeren.

Vi gør det naturligvis altid med et smil på læben, så du føler dig godt tilpas, mens vi er på besøg.

Leder du efter et rengøringsfirma fra København? Så kontakt os i dag!

Det er meget vigtigt for os, at du føler, vores service er effektiv og personlig. Vores medarbejdere dukker derfor altid op på din adresse i København med et smil. Den gode stemning og imødekommenhed er vigtigt for, at du føler dig afslappet, mens vi er der, og for at vi får udført vores arbejde til perfektion.

Lyder effektiv privat rengøring, et godt humør og nogle gode priser som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster rengøring i privat hjem?

Prisen på rengøring af dit private hjem i København varierer alt afhængig af hvilken type af rengøringsopgaver, du ønsker, vi skal udføre, samt størrelsen af dit hjem og hvor ofte. Det er derfor ikke muligt at give en standardpris på privat rengøring. Til gengæld kan vi give dig et gratis og uforpligtende møde, hvor du kan fortælle os, hvilke opgaver, vi skal udføre, og ud fra det, kan vi give dig en god pris.

Kan man trække privat rengøring fra?

Det er muligt at trække dele af dine udgifter til privat rengøring fra takket være servicefradraget. Satsen ændrer sig fra år til år. Det aktuelle fradrag, du kan benytte dig af, kan du se på skat.dk. Har du ægtefælle eller samlevende, så har I hver jeres fradrag, som kan benyttes. Det kan altså derfor kræve endnu mindre af jeres budget at få rengjort din private bolig, end du havde regnet med.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan få (stort) fradrag for privat rengøring i 2021

Vi ved godt, det er en ekstra udgift i dit budget at få os til at udføre rengøring i dit hjem i København. Men, det er heldigvis ikke så stor en udgift som først antaget, da du kan få et skattefradrag for at hyre os ind til rengøring.

Det kan du takket være servicefradraget (håndværkerfradraget), hvor du faktisk kan trække helt op til en tredjedel af lønudgifterne fra. Det betyder helt konkret, at cirka hver tredje besøg af os er mere eller mindre gratis for dig.

Hvor meget du kan få i fradrag, kan du få oplyst inde på skattemyndighedernes hjemmeside, da det typisk ændrer sig år for år. Men en ting er sikkert: du kan spare penge på privat rengøring. Det nye servicefradrag er i 2021 blevet fordoblet og ligger således fremadrettet på hele 25.000 kr. årligt pr. person.

Derudover hæves skatteværdien fra 27% i 2020 til 35% i 2021. Ved fuld udnyttelse af servicefradraget ville et ægtepar i 2020 spare 3.400 kr. (27% af 12.400 kr.). For det samme ægtepar ville besparelsen i 2021 derimod ligge på imponerende 17.500 kr. (35% af 50.000 kr.)

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.