Privat rengøring i Odense eller på Fyn

Har du andre mere vigtige ting i livet end blot rengøring? Så kunne det være, du skulle overveje at professionel rengøringshjælp til at få ordnet det hårde og beskidte arbejde, som det kan være at gøre rent.

 • +5.000 tilfredse kunder siden 2014
 • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
 • Fleksible aftaler, der er tilpasset dine behov

Brug for en ekstra hånd til rengøringshjælp i dit hjem i Odense eller på Fyn?

Bor du i et større hus med mange rum? Har du meget at se til i hverdagen? Siger rengøring dig ikke det store? Der kan være mange grunde til, at rengøringen ikke bliver gjort – uanset hvad grunden er, så ved vi godt, at det ikke er en opgave, der står højest på listen over gøremål.

Rengøring kan være lidt af en mundfuld at skulle igennem, så hvorfor ikke få professionelle til at klare opgaven? Det frigiver tid og overskud til dig, som du kan bruge på sjovere eller mere afslappende ting.

Det er nemt at få os til at klare rengøringen i dit hjem i Odense eller på Fyn, da vi inden tilbyder et gratis møde, hvor vi i fællesskab gennemgår, hvad du gerne vil have os til at ordne.

Vil du hellere, at vi kaster os direkte ud i rengøringen uden møde, klarer vi også det. Så tilpasser vi løbende rengøringen efter dit behov.

Hvorfor få et professionelt firma til at klare privat rengøring?

Når du hyrer os til privat rengøring i Odense og på Fyn, slipper du for at bruge tid på at støve af, støvsuge og hvad der ellers er af tidskrævende rengøringsopgaver.

Med andre ord gør vi din hverdag lettere og mere afslappende, da du ikke skal bruge tid og energi på at holde hjemmet pænt og rent. Det er lettere at få din hverdag til at hænge sammen, og udover at få mere overskud, giver et rengjort hjem dig også en sundere hverdag.

Altså er der mange fordele forbundet med at lade os tage os af privatrengøringen i dit hjem i Odense eller et andet sted på Fyn.

Hvorfor det er vigtigt at få gjort rent?

Hvis du ikke får gjort rent derhjemme, eller det kun bliver til meget lidt rengøring i hverdagen, medfører det et dårligt indeklima som følge af støv, skidt og snavs, der hvirvler rundt i luften. Det kan indeholde kemikalier, hvilket kan føre til hovedpine og irritation i både øjne og luftveje. Er der meget støvet, kan du og andre i husstanden desuden også risikere at udvikle allergier. Det er derfor vigtigt at få gjort rent regelmæssigt.

Hvis du ikke har tid til at få gjort ordentligt og regelmæssigt hovedrent, eller det bare ikke siger dig noget, bør du få rengøringshjælp af et professionelt firma som os. Vi laver i fællesskab med dig en skræddersyet aftale, så du får gjort rent i alle kroge og kanter i dit hjem.

Hvilke rengøringsopgaver tilbyder vi?

Ask Service tilbyder mange forskellige rengøringsopgaver i Odense og på Fyn – og vi tilbyder helt sikkert en ydelse, som du netop står og har brug for, at vi tager os af.

Blandt vores ydelser er:

 • Pakkeløsninger på rengøringshjælp
 • Hovedrengøring
 • Rengøring af badeværelser
 • Håndværkerrengøring
 • Graffiti rens
 • Enkeltstående rengøringsopgaver
 • Rengøring og rydning af boliger efter dødsbo
 • Natrengøring
 • Rengøring af udflytterlejligheder og huse
 • Rengøring af gang og trappearealer
 • Rensning af gamle rygerhjem

Er der noget, der mangler på listen? Så ring gerne og hør nærmere eller brug vores kontaktformular nederst på siden. Vi løser de fleste opgaver indenfor privat rengøring i Odense og på Fyn og kan helt sikkert også løse en opgave for dig.

Vi er fleksible og tilpasser det hele til dine behov og ønsker.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan få (stort) fradrag for privat rengøring i 2021

Privat rengøringshjælp er en ekstra udgift i budgettet. Dog er det ikke så stor en udgift, som du umiddelbart tror, da du kan få skattefradrag for din rengøring.

Så udover at vi tilbyder lave priser på privat rengøring, kan du tilmed også spare penge på det. Når du bruger håndværkerfradraget, bliver prisen på rengøring endnu billigere.

Håndværkerfradraget fungerer således, at du kan trække dine udgifter til privat rengøring fra på din selvangivelse. Når du gør brug af håndværkerfradraget, vil den reelle pris for rengøringen indebære en stor besparelse.

Det nye servicefradrag er i 2021 blevet fordoblet, og ligger således fremadrettet på hele 25.000 kr årligt pr person.

Derudover hæves skatteværdien fra 27% i 2020 til 35% i 2021. Ved fuld udnyttelse af servicefradraget, ville et ægtepar i 2020 spare 3.400 kr. (27% af 12.400 kr.). For det samme ægtepar ville besparelsen i 2021 derimod ligge på imponerende 17.500 kr. (35% af 50.000 kr.).

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.