Rydning af dødsboer på Bornholm

Har du mistet en, du har kær, og står du nu tilbage med et dødsbo, der skal ryddes samtidig med, at du skal håndtere sorgen? Vi har stor forståelse for, at det i sådan en situation kan være svært at overskue at skulle i gang med rydning af dødsboet. Vi yder professionel hjælp i den svære og sorgfyldte tid, så du kan bearbejde sorgen over tabet af den, du holder af. Vi tager os af rydning af dødsboet på Bornholm på en diskret og respektfuld måde og efterlader det rent og pænt.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Service til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Vi rydder dødsboer på hele Bornholm

Hos Ask Service tager vi os af rydning af dødsboer, uanset hvor på Bornholm det er. Om det er et dødsbo med mange eller få værdier har ingen betydning – vi tager os af rydningen af alle former for dødsboer.

Vi hjælper med rydning af dødsboer i byer som:

 • Rønne
 • Nexø
 • Svaneke
 • Gudhjem
 • Nylars
 • Allinge

Vi er meget opmærksomme på, at der i dødsboet kan være mange ting, som kan være svære at rydde op i, da følelser måske er indblandet. Vi har stor erfaring og ekspertise med at tage os af denne type opgaver. Så vi tager god hånd om det på en professionel måde, så du kan komme godt videre.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvad tager vi hånd om ved rydning af dødsbo?

Når du får os til at rydde et dødsbo på Bornholm, hjælper vi med meget mere end at fjerne møbler og andre værdier, hvis du har brug for det. Det skal være en overskuelig og professionel proces. Det bliver det med os, da vi også gerne tilbyder at tage hånd om følgende:
 • Rydning af loftrum
 • Rydning af kælderrum
 • Bortskaffelse og sortering af affald på miljørigtig vis
 • Aftagning af tæpper
 • Aftagning af gardiner
 • Totalrydning
 • Slutrengøring
Vi står klar til at hjælpe dig med hvad end, du har brug for i den svære tid i forhold til rydning af dødsbo.

Hvad koster rydning af dødsbo på Bornholm?

Der er stor forskel på, hvad prisen for rydning af et dødsbo på Bornholm er. Prisen er nemlig afhængig af, hvor stor boligen og omfanget af rydningen er. Når vi beregner prisen, ser vi derfor på, hvor mange arbejdstimer det vil tage for to mand og en bil at rydde dødsboet. Hvis du ønsker at få en specifik og uforpligtende pris på, hvad det vil koste, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kontakt os for at høre nærmere

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Rønne, Nexø, Svaneke eller et helt andet sted på Bornholm, står vi klar til at hjælpe dig med at rydde dødsboet på professionel vis. Dødsboer bliver som udgangspunkt ryddet inden for 7 hverdage. Ved hasteopgaver tager vi os også gerne af opgaven. Ring gerne til os på 60 77 14 15 for at høre nærmere om rydning og håndtering af dødsboer på Bornholm.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.