Professionel hjælp til rydning af dødsbo i Rødovre

Følelser og minder fylder meget, når vi mister. Derfor er det på alle måder en svær opgave at skulle rydde et hjem for ejendele. Særligt når det er i forbindelse med tabet af en, du har haft meget kær. Med dyb forståelse og respekt for situationen tilbyder vi dig en hjælpende hånd i en svær tid.

Det er en hjælpende hånd til at få foretaget rydning af dødsbo Rødovre, hvad enten der er tale om en lejlighed, et hus eller en helt tredje type af bolig. Omfanget er ikke noget, du skal bekymre dig om, da vi har de biler og mandskab, der skal til for en effektiv rydning.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Overlad alt omkring rydning af dødsbo Rødovre til os

Bliver det for uoverskueligt for dig at skulle rydde boet selv? At tage gulvtæpperne af? At rydde garagen? Eller kælderrummet? Alt det og meget mere er, hvad vi tager os af, når du lader os om rydning af dødsbo Rødovre. Du kan med andre ord overlade alt det praktiske omkring rydningen af boet til os.

Rydning af dødsbo Rødovre foregår professionelt fra start til slut med en klar plan og struktur for, hvad der skal ske og hvornår. Er det, hvad du har brug for i en svær tid, skal du endelig ikke holde dig tilbage for at kontakte os for at høre nærmere.

Hvor meget du ønsker vores hjælp til, er op til dig. Der er ikke nogen standardpakke, du skal vælge, da vi skræddersyr hver enkelt rydning af dødsbo i Rødovre.

Kontakt os gerne, hvis det er, hvad du søger og har brug for.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Vi opkøber værdifulde dødsboer i Rødovre

I forbindelse med rydning af dødsbo Rødovre tilbyder vi også at opkøbe værdifulde værdier, som du og andre pårørende ikke ønsker at beholde. Det kan være designermøbler eller andre værdifulde effekter, som giver mening for os at opkøbe og sælge videre. Det kan selvfølgelig være svært selv at vurdere, om dødsboet er værdifuldt.

For vi tager os af følgende ved rydning af dødsbo Rødovre:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)
  • Evt. hovedrengøring efter ønske

For at danne os et overblik inden rydning af dødsbo Rødovre og et eventuelt opkøb, kommer vi ud til en gratis besigtigelse og vurdering. Her gennemgår vi alle værdier og giver dig en fair pris. Ønsker du ikke at sælge hele boet men kun dele af det, er det også noget, vi er interesseret i. Her nævner du blot, hvilke ting og effekter vi ikke skal tage med i vurderingen.

Alle aftaler omkring en rydning af dødsbo Rødovre og et eventuelt opkøb skriver vi ned på papir, så vi er sikre på, at der ikke sker misforståelser. Værdierne bliver betalt med en bankoverførsel hurtigst muligt, så det er trygt, roligt og professionelt for dig.

Vil du gerne vide mere om rydning af dødsbo Rødovre? Så ring gerne til os

Professionelt. Respektfuldt. Personligt. Det er, hvad du kan forvente dig af vores service i forbindelse med en rydning af dødsbo Rødovre. Det er ikke noget, vi går på kompromis med, da det er svært og hårdt at miste.

Har du brug for hjælp fra et firma, der forstår, hvad du går igennem lige nu, er vi ikke længere væk end et opkald. Så aftaler vi nærmere og træder til, når det passer dig.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.