Rydning af dødsbo i Dragør på dine præmisser

Har du mistet en, du holder meget af? Og er der nu et dødsbo, der skal ryddes? Det er en hård opgave at skulle rydde op og sortere i ting og minder. Noget helt andet er også at skulle rydde alt andet omkring det og gøre boet klar til et eventuelt salg eller overtagelse.

Det forstår vi godt, hvis du har svært ved at overskue. Det er her, vi kommer ind i billedet og er den hjælp, der giver dig overskud i en svær tid. For vi kan tage os af det hele lige fra rydning til rengøring, så du kan få ro til sorgen og andre ting, der skal ordnes i forbindelse med dødsfaldet.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Vi rydder alle former for dødsboer i Dragør

Skal du have ryddet en lejlighed? Et hus? En villa? En plejebolig? Vi tager os af alle former for dødsboer i og omkring Dragør. Størrelsen eller omfanget har ikke betydning for, hvad vi tager os af. Vi har heller ikke nogen krav til, hvad der skal være af værdier for at tage boet i betragtning. For har dødsboet i Dragør ikke nogen værdier, giver vi dig blot en pris på rydningen af det.

Da vi foretager rydning af alle former for dødsboer i Dragør, er det også meget forskelligt, hvor lang tid hver enkelt rydning tager. Gennemsnitligt tager det os 7 hverdage med alt lige fra besigtigelse og vurdering til rydning og rengøring. Vi kan også rydde boet hurtigere, hvis du har brug for det.

Kontakt os for at høre mere om processen ved rydning af dødsbo i Dragør eller for en gratis besigtigelse.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

En ukompliceret rydning af dødsbo i Dragør i en kompliceret tid

Når du indgår i en aftale om rydning af dødsbo i Dragør med os, kan du være tryg og sikker på, at du kan regne med os. Både når det gælder tidsfrister og ønsker til håndtering af effekter. Vi går meget højt op i, at det er så ukompliceret som overhovedet muligt for dig at få hjælp fra os. Vi har nemlig forståelse for, at der er mange ting at forholde sig til – og at sorg er kompliceret og svær. Det skal en rydning af dødsbo i Dragør ikke være.

Vi dukker op og rydder boligen, som det er aftalt i kontrakten. Støder vi på noget undervejs i rydningen af dødsboet i Dragør, som vi er usikre på, om du har givet en nærmere eftertanke, kontakter vi dig. Vi rydder således med et stort fokus på dig og andre pårørende.

Vi sørger for en ukompliceret rydning hele vejen igennem og giver også gerne en hjælpende hånd med rengøringen, så du heller ikke behøver tage dig af dette.

Vores kompetente team står klar til hjælp med rydning af dødsbo i Dragør

Skal du have ryddet et dødsbo, eller kender du en, der har brug for hjælp til det? Så giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til processen eller andet, der er afgørende for dit valg. Vi er klar på telefonen det meste af dagen – og fanger du os ikke lige med det samme, sørger vi for at ringe tilbage i en fart, så du kan få afklaret, om vi er de rette til at hjælpe dig med rydning af dødsbo i Dragør.

Du kontakter os ved at ringe til 60 77 14 15.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.