Rydning af dødsbo i Hellerup – vi hjælper dig i en svær tid

Det er ikke nemt at miste. Endnu sværere er det, når der også skal ryddes op og sorteres i ting og minder. Vi har fuld forståelse for, hvad det er, du går igennem og skal igennem i den kommende tid. Derfor tager vi os af det hele. Både rydningen af dødsboet i Hellerup såvel som rengøringen af det, hvis det er, hvad du har brug for. Der er stor forskel på, hvad der er brug for i forbindelse med en rydning af dødsbo i Hellerup. Men intet er for komplekst eller meget for os, da vi har et professionelt team, der står klar til at hjælpe dig videre. Om du derfor ønsker en totalrydning af en stor villa eller en delvis rydning af en lejlighed, står vi til rådighed. Vi tilbyder også komplet rengøring, så boet står klar til at blive givet videre.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Hvordan foregår rydning af dødsbo i Hellerup?

Det er en tryg proces at få os til at stå for rydning af dødsbo i Hellerup. Vi starter altid med at komme ud til dig, hvilket vi gør efter aftale. Når vi ankommer til boet, begynder vi med en gratis besigtigelse, hvor vi danner os et overblik og får snakket med dig om, hvad du ønsker dig af rydningen.

Når vi har dannet os et overblik og eventuelt også givet et bud på værdifulde genstande, sender vi dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt efter. Vores løsning og pris for rydning af dødsbo i Hellerup bliver skræddersyet efter din situation og dødsboet.

Accepterer du tilbuddet, går vi i gang med at udarbejde en kontrakt med de nærmere detaljer for rydningen. Her vil det fremgå helt nøjagtigt, hvad du kan forvente dig af rydningen og hele processen. Inklusive tidspunktet for afhentning af nøgle og aflevering af boet igen.

Processen for rydning af dødsbo i Hellerup tager normalt omkring 7 dage. Vi kan dog gøre det hurtigere, hvis det ønskes. Det aftaler vi nærmere, når du kontakter os.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet. Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om. Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvad indebærer en rydning af dødsbo i Hellerup?

Et overblik er vigtigt for at komme helskindet igennem det at rydde og sige farvel til et bo. Vi går derfor højt op i at sætte dig ind i alle detaljer og give dig det fulde overblik over, hvad der skal ske. For gennemsigtighed er utroligt vigtigt i en sårbar og følsom tid.

Vi skræddersyr hver enkelt rydning af dødsbo Hellerup, da ikke ét hjem er ens. Du bliver derfor mødt af en meget personlig tilgang til rydningen og hele processen, der kan bestå af følgende:

  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)

Har du derfor brug for det, kan vi tage os af alt omkring rydningen og aflevere et bo, der er klar til at blive solgt eller beboet på ny. Vi rengør det endda også gerne, så det heller ikke er noget, du behøver tænke på.

Vi håber, vi kan gøre den sværere tid lidt mere overskuelig og hjælpe dig videre i sorgprocessen.

Kontakt os for at høre mere om processen, og hvad du alt kan få hjælp til i forbindelse med rydningen af et dødsbo i Hellerup.

Lad os hjælpe dig med rydningen af et dødsbo

Med respekt og forståelse for hele situationen rydder vi villaer, huse, lejligheder og andre former for dødsboer i hele Hellerup og omegn. Vi påtager os gerne den svære opgave og sidder klar til at forklare dig nærmere om det hele på telefon 60 77 14 15.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.