Har du brug for en hjælpende hånd til rydning af dødsbo i Gentofte?

Det er svært og hårdt at miste. Lige så hårdt er det at skulle rydde et hjem. Det er på ingen måder en nem eller overskuelig situation. Har du derfor brug for, at der er nogen udefra, der tager styringen omkring rydning af dødsboet i Gentofte, er vi her for at hjælpe dig.

Vi har selv stået i situationen og ved derfor, at det ikke er nemt hverken at skulle sortere i ting, smide væk og efterfølgende gøre afdødes hjem rent. Det behøver du slet ikke at tænke på, da vi rydder alt lige fra lejligheder og huse til garager og kældre. Vi sørger for, at boet bliver ryddet på dine præmisser og efter de ønsker, der er – om der så er tale om en totalrydning eller en delvis rydning.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Hvordan foregår rydning af dødsbo i Gentofte?

Hos Ask Service garanterer vi en professionel og struktureret rydning af dødsbo Gentofte. Når du har kontaktet os, kommer vi umiddelbart efter ud til en gratis besigtigelse. Her danner vi os et overblik over omfanget og besvarer eventuelle spørgsmål, som du måtte have. Vi aftaler også nærmere omkring dato, og hvad du specifikt ønsker hjælp til.

Når vi har det fulde overblik, udarbejder vi straks efter en uforpligtende pris for, hvad en rydning af dødsbo Gentofte vil koste. Denne vil naturligvis være afhængig af, hvor meget hjælp du ønsker fra os.

Når du har accepteret tilbuddet, udarbejder vi en kontrakt, hvori prisen og de eksakte detaljer for rydningen er beskrevet. Her vil det også fremgå, hvornår vi henter nøgler, og hvornår du kan forvente, at boet er ryddet. Når datoen for rydningen oprinder, går vi i gang som aftalt og efterlader det pænt og rent. Endeligt afleverer vi nøglen, så du kan komme videre i processen.

Altså er rydning af dødsbo Gentofte med os en overskuelig og nem proces.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Vi opkøber effekter ved rydning af dødsbo i Gentofte

Står du med et dødsbo i Gentofte, der indeholder særlige effekter såsom designermøbler, keramik, porcelæn eller noget helt fjerde? Og som du ikke selv ønsker? Så hører vi meget gerne fra dig, da vi også har interesse i at købe enkelte effekter i forbindelse med rydning af dødsbo Gentofte.

Har du en tvivl om effekternes værdi, vurderer vi dem fortsat gerne i forbindelse med en besigtigelse, så vi kan finde ud af, om det har interesse. Er der samtidig også nogle effekter, som du ikke ønsker, vi skal tage med i en besigtigelse eller vurdering, er det bare at fortælle os det. Så undlader vi at tage det med i en vurdering.
Vi har solid erfaring og viden omkring værdisætning af effekter og kommer altid med en pris, der er fair for begge parter.

Vi sidder klar til en stille og rolig snak med dig over telefonen, så vi sammen kan finde ud af, hvor meget hjælp du ønsker i forbindelse med den forestående rydning af dødsbo i Gentofte.

Vi rydder inden for 7 hverdage men kan også klar en rydning af dødsbo hurtigere, hvis det er nødvendigt.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.