Rydning og rengøring af dødsbo i Skovlunde

Har du mistet en i din nære omgangskreds, og står du nu tilbage med et dødsbo, der skal ryddes? Det er ikke nogen nem situation og kan være en særdeles vanskelig proces selv at skulle i gang med rydning af et dødsbo.

Det er heller ikke noget, du bør stå alene med. Sammen med os kan du få ryddet dødsboet og få plads til din videre sorgproces. Vi ved, det er en hård situation, du står i. Vi gør det derfor altid med dig og afdøde i centrum og tager os meget respektfuldt af boet.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Hvad koster rydning af dødsbo?

Ingen hjem er ens. Hos os finder du derfor ikke nogen faste listepriser eller pakker, da prisen for rydning af dødsbo er afhængigt af omfanget af opgaven. Når vi beregner en pris til dig, gør vi det ud fra, hvor meget inventar, og hvor mange arbejdstimer det kommer til at tage for at rydde dødsboet.

Ønsker du det, foretager vi også gerne en slutrengøring. Dette kommer oveni prisen for rydningen af dødsboet og er igen afhængigt af størrelsen af boet. Vi kan dog garantere meget fair og fornuftige priser.

Hvis du gerne vil have vores hjælp, kan du kontakte os allerede i dag på 60771415 og få et gratis og uforpligtende tilbud.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl, om det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet.

Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet. Vi gør det naturligvis med den største respekt.

Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os.

Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om. Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt.

Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvad er inkluderet i rydningen af et dødsbo?

Når vi kommer ud og besigtiger et dødsbo, oplever vi, at der er meget stor forskel på, hvor stort omfanget er. Dog er der ikke nogen dødsboer, der er for omfangsrige for os, da følgende er inkluderet i rydningen af et dødsbo hos os:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)

Vi rydder derfor både lejligheder og huse. Inden vi gør noget, udfærdiger vi selvfølgelig en kontrakt, hvor vi gennemgår forløbet og aftaler en dato for, hvornår dødsboet senest skal være ryddet. Når vi har aftalt en pris, kommer der ikke ekstra udgifter senere – du kan derfor trygt overlade håndteringen og rydningen af dødsboet til os.

Rengøring af dødsbo i Skovlunde?

Rydning af dødsbo er ikke det eneste, vi tager os af. For vi hjælper også gerne med rengøring af dødsbo, så det heller ikke er noget, du skal bruge tid eller kræfter på at komme i gennem.

Når alle ting er ryddet fra kælder til loft, går vi i gang med at gøre grundigt hovedrent. Det er selvfølgelig en forudsætning, at du ønsker vores hjælp til det. Gør du det, sørger vi gerne for at vaske vægge og lister ned, støvsuge og tørre af, og hvad der ellers er af rengøringsopgaver.

Inden vi sætter i gang med rydningen og rengøringen af dødsboet, aftaler vi omfanget af rengøringen, så vi kun tager os af de opgaver, du ønsker hjælp til. Mange af vores kunder vælger at gøre dette, da det kan være et meget stort arbejde – og da vi altid har professionelt udstyr med os, kan vi varetage alt lige fra almindelige rengøringsopgaver til specialopgaver.

Til rengøringen af dødsboet bliver der udelukkende benyttet miljøvenlige produkter, så både inventar og miljøet bliver skånet mest muligt.

Kontakt os for rydning af dødsbo i Skovlunde?

Har du brug for rydning af dødsbo, og vil du gerne være sikker på, det bliver gjort med respekt og forståelse for situationen, er vi det rette valg for dig. Det er en svær opgave at påtage sig, men vi gør det gerne, da vi kan se, hvor meget det letter hos pårørende.

Vi sørger for at gøre hele processen overskuelig, så der er plads til at sørge eller mindes. Vi rydder som udgangspunkt dødsboer inden for 7 hverdage. Men, vi kan også påtage os hasteopgaver, hvis det er nødvendigt.

Du kan høre mere om processen og vores service ved at ringe til 60 77 14 15.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.