Rydning af dødsbo på Amager

Går du igennem en hård og meget sorgfuld tid, fordi du har mistet en, du har kær? Sorgen rammer på forskellig vis, men kan gøre selv simple opgaver meget uoverskuelige. Vi har derfor også stor forståelse for, at en opgave som rydning af et dødsbo på Amager kan være lidt af en omvæltning. Særligt fordi det rummer mange minder og følelser fra et helt liv.

Vi tilbyder derfor en hjælpende hånd midt i den svære tid, så du kan få ryddet op i de ting, der betyder noget samt give ting videre, som skal give glæde andre steder. Det foregår helt og aldeles på dine præmisser, så rydningen bliver i overensstemmelse med dine ønsker og med fuld respekt for afdøde.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Professionel hjælp til dødsbo og restbo på Amager

Når dødsboet er blevet opgjort, og det er blevet afviklet mellem de pågældende arvinger, hjælper vi gerne med håndteringen af rydningen. Vi har mange års erfaring med rydning af dødsbo på Amager og går derfor til opgaven med stor respekt for jer og afdøde. Det vigtigste for os er, at rydningen sker på jeres vilkår.

Om du eller I ønsker, at vi skal rydde et helt dødsbo på Amager, eller om vi skal tage os af et restbo, er op til jer. Vi kan tage os af begge dele uanset, om der er tale om en lejlighed, en plejebolig eller en større ejendom.

Vi har kapacitet til store opgaver med biler og et mandskab, der på alle måder går effektivt og professionelt til opgaven.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Vi tager hånd om det hele ved rydning af dødsbo på Amager

Når du får vores hjælp til rydning af dødsbo på Amager, kan du koncentrere dig om din sorg og de andre praktiske opgaver, der følger med i forbindelse med et dødsfald. Du skal ikke tænke på noget som helst. For når først vi har aftalt alle detaljer, går vi i gang på den aftalte dato og leverer dødsboet som aftalt.

Vi har en helt særlig proces, som vi følger, når vi tager os af rydning af dødsbo Amager. Men har du nogle ting, som du ønsker, at vi ikke skal tage os af eller måske endda nogle ekstra punkter, er det naturligvis noget, der kan tilføjes aftalen.

Som udgangspunkt tager vi os af følgende ved rydning af et dødsbo på Amager:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevarer
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)

Det er en fast del af den procedure, vi sætter i gang. Vi kommer med andre ord omkring alle rum, så der ikke er overladt noget tilbage til dig. Om der er tale om små og store rum, mange eller få rum tager vi os af det. Vi justerer mandskabet og valget af biler efter det, så boet er ryddet til tiden.

Grundig rengøring af dødsbo

Det er ikke kun rydningen af et dødsbo, der er en stor mundfuld i forbindelse med et dødsfald. Det er rengøringen af det også. Vil du både gerne have hjælp til rydningen og til en hovedrengøring, så der ikke er noget at komme efter, tager vi os også gerne af dette.

Vi udfører rengøring i dødsboer såvel som hos private og erhverv i hverdagen og har derfor en meget professionel tilgang til rengøring af dødsbo. Det er blandt vores specialer og er også, hvad vi anbefaler at få gjort i forbindelse med, at vi også kommer og rydder. For rengøringen af et helt hjem er en stor mundfuld, når sorgen fylder.

Vi sørger for at gå til rengøringen med lige så stor omhu som selve rydningen. Vi gør derfor rent fra kælder til loft og vasker både gulve og vægge, aftørrer overflader og meget mere, så boet kan blive gjort klar til salg eller hvad end, der skal ske med det efterfølgende.

Vi går igennem hele processen med dig, så du ikke er det mindste i tvivl om, hvad der skal ske og hvornår. Vi indgår en kontrakt med dig, så du har det fulde overblik over aftalen og ved, hvad du kan forvente.

Når vi kører fra dødsboet sidste gang, giver vi naturligvis også besked.

Har du nogle værdier, vi skal vurdere?

Har du gennemgået boet og fundet frem til nogle møbler og andre genstande, som du tror godt kunne være noget værd? Hos Ask Rengøring rydder vi ikke kun dødsboer. Vi opkøber også værdifulde genstande. Har du derfor nogle ting, som du enten ved eller i tvivl om, hvorvidt er noget værd, må du meget gerne kontakte os.

Vi kører ud til en gratis besigtigelse efter aftale med dig, så vi kan få afklaret, hvorvidt der er tale om værdifulde genstande eller ej. Ønsker du det, gennemgår vi gerne tingene og giver dem en fair vurdering, så du og vi kan være tilfredse.

Du behøver ikke lade alle de værdifulde genstande være en del af vurderingen, hvis der er nogle af tingene, du selv gerne vil beholde. Det fortæller du os blot, når vi kommer ud til besigtigelsen. Så undgår vi at tage dem med i vurderingen.

Når vi har givet en vurdering på værdierne, er du naturligvis heller ikke forpligtet til at sælge dem. Du må naturligvis gerne tænke over det, så du er helt sikker i din sag, inden du giver tingene videre.

Det vigtigste for os er, at du er tryg.

Kontakt os for rydning af dødsbo på Amager

Vil du gerne have vores professionelle hjælp til rydning af dødsbo på Amager? Så er vi til rådighed til en stille og rolig snak over telefonen såvel som en korrespondance over mail.
Så finder vi sammen ud af, hvordan vi hjælper dig bedst med dødsboet.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.