En professionel og hjælpende hånd til rydning af dødsbo Lyngby

Står du med et dødsbo i Lyngby, der skal ryddes? Og virker det som en helt uoverskuelig opgave? Afskeden med en, man har haft kær, er svær. Når der så også skal ryddes op og sorteres i ting fra et helt liv, bliver det kun sværere. Uanset hvordan situationen er for dig i forbindelse med dødsfaldet, er det en stor opgave at skulle tage sig af en rydning af dødsbo i Lyngby.

Det er her, vi kommer ind i billedet og tilbyder en hjælpende hånd til dig. En hånd, der kan sørge for at få ryddet hele boet og efterfølgende rengøre det, så du kan koncentrere dig om sorgen og andre praktiske gøremål i den forbindelse.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Hvordan er processen for rydning af dødsbo i Lyngby?

Ikke én rydning af et dødsbo i Lyngby er ens. Derfor møder du ikke nogen standardpakker eller standardmåder at gøre tingene på hos os. For tilgangen er forskellig alt efter, hvilken type af bolig der er tale om, hvor mange ting vi skal rydde op i og ikke mindst, hvordan boet er blevet efterladt af den afdøde.

Hele processen for rydning af dødsbo i Lyngby starter derfor med en gratis besigtigelse og vurdering. Her kan du stille alle de spørgsmål, du gerne vil. Vi danner os et overblik, som vi kan benytte til at give dig et uforpligtende tilbud.

Ønsker du fortsat vores hjælp, udarbejder vi en kontrakt med de nærmere detaljer, og så går vi ellers i gang. Vi rydder alt, hvad der skal ryddes og rengør efterfølgende boet, hvis der er indgået en aftale med dig om det. Endeligt afleverer vi nøglerne.

Sammen med os står du ikke alene. Vi møder dig med stor forståelse og respekt for hele situationen og skræddersyr processen efter, hvad du har brug for.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Miljøvenlig rengøring af dødsbo i Lyngby

I forbindelse med rydning af et dødsbo, er det ofte også nødvendigt med en grundig rengøring af det. Det gælder især, hvis boet skal gøres klar til salg eller overtagelse. Det kan være mindst lige så uoverskuelig en opgave at gå i kast med som selve rydningen.

Vil du gerne have udført rengøring? Så er det noget, vi gerne tilføjer til vores aftale om rydning af dødsboet i Lyngby. Når rydningen er helt færdig og alt er kørt væk og ryddet op, går vi i gang med en grundig hovedrengøring. Det er meget forskelligt, hvor meget der skal til, men det danner vi os et overblik over i forbindelse med besigtigelsen af boet.

En rydning af dødsbo i Lyngby kan indeholde:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)

Vi vasker alt lige vægge og gulve, afkalker vaske og badeværelset samt sørger for, at alle overflader, vinduer og andre overflader er gjort helt rene. Vi kommer omkring det hele, så der ikke er noget at tænke på, når vi kører fra dødsboet i Lyngby sidste gang.

Vi oplever, at mange vælger at tilvælge rengøring i forbindelse med rydning af dødsbo i Lyngby, da det er et stort arbejde. Vi har det professionelle udstyr, der skal til – uanset om der er tale om almindelig rengøring eller specialrengøring.

Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, så både inventar og miljø bliver skånet.

Kontakt os gerne for en skræddersyet rydning af dødsbo i Lyngby, som du kan være tryg ved.

Vi sidder klar til en stille og rolig snak

Uanset hvor lidt eller hvor meget hjælp, du har brug for, er vi til rådighed. Lad os tage en stille og rolig snak, hvor vi vender det hele og aftaler nærmere om en eventuel besigtigelse. Vi har mange års erfaring og kan sætte i gang, når det passer dig.

Ring til os på 60 77 14 15 for en snak.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.