Rydning af dødsbo Østerbro

At rydde op efter et helt liv kan være en uoverskuelig mundfuld. Har du mistet en i din nære omgangskreds? Og står du nu med ansvaret for netop at skulle rydde et bo på Østerbro, der er fyldt med en masse minder og et liv, der har været levet? Så hjælper vi dig gerne med at komme igennem det.

Vi har stor respekt og forståelse for den proces, du nu går igennem. Vi ved, det er hårdt at skulle rydde et hjem med en masse minder. Den forståelse bliver du mødt af hele vejen igennem, fra du kontakter os, til v kører fra boet sidste gang.

Det er vigtigt for os, at du er tryg ved hele situationen. Derfor foregår rydning af dødsbo Østerbro med fuld gennemsigtighed, så du er helt med på, hvad der skal ske i processen og hvornår. Det kommer alt sammen til at ske efter dine ønsker og på dine præmisser, så du kan have dig selv med i hele processen.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Rydning af dødsbo pris – hvad koster det at få ryddet et dødsbo på Østerbro?

Selvom respekt, forståelse og en professionel håndtering af dødsboet spiller en rolle for, hvem du vælger, kan vi selvfølgelig ikke komme udenom, at prisen også spiller en rolle. Denne vil vi gerne kunne fortælle dig lige nu og her. Men vi har brug for nogle nærmere detaljer for at kunne give dig en endelig pris på rydning af et dødsbo på Østerbro.

Størrelsen på dødsboet spiller naturligvis en rolle, ligesom det også har betydning, om vi skal rydde dele af boet, eller om du ønsker os til at tage os af hele boet. For at få fuld indsigt i, hvad du har brug for i forbindelse med rydning af dødsbo Østerbro, tager vi naturligvis en grundig snak med dig, hvor vi får vendt alle detaljerne.

For os er det vigtigt, at du føler dig set, hørt og lyttet til. Vi udarbejder derfor også en kontrakt, hvori alle detaljer er specificeret sammen med prisen. Når du har skrevet under, sætter vi gang i processen til aftalt tid og til den aftalte pris. Uden ubehagelige overraskelser.

Vi foretager rydning af dødsbo Østerbro til lave og fornuftige priser. Kontakt os gerne for en pris.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvad tager vi os af ved rydningen af et dødsbo på Østerbro?

Når vi tager os af rydning af et dødsbo på Østerbro, skal du ikke tænke på noget som helst. Vi tager os af det hele lige fra totalrydning til afmontering og fjernelse af tæpper og hårde hvidevarer.

Du behøver naturligvis ikke forpligte dig til en standardpakke, hvis du har nogle helt særlige ønsker til, hvad der skal ske i forbindelse med rydningen af dødsboet. Vi kan skræddersy processen efter dine ønsker.

Ønsker du dog, at vi tager os af det hele ved rydning af dødsbo Østerbro, tager vi os af følgende:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)

Altså kommer vi omkring alle rum, så der ikke er ladt noget arbejde tilbage til dig. Alt du skal koncentrere dig om er at komme godt igennem sorgprocessen. Vi rydder små som store lejligheder såvel som andre typer af boliger.

Skal vi udføre rengøring af dødsboet?

Har du ikke kun brug for hjælp til rydning af dødsbo? Skal boet gøres klar til salg? Eller kan du ikke selv overskue rengøringen? Hos Ask Rengøring er rengøring af dødsboer også en af vores specialer. Dette er typisk en opgave, vi bliver sat på, når vi tømmer boer.

Vi går til rengøringen med lige så stor respekt som tømningen af det og kommer omkring alle hjørner og kanter. Dette gælder alt lige fra at vaske vægge ned til at vaske gulve og afkalke. Vi får boet til at fremstå rent og pænt, så det er klar til et eventuelt salg eller indflytning.

Hvordan processen med rengøring af dødsbo er, tager vi gerne en nærmere snak med dig om. Har du også nogle særlige ønsker til, hvad der skal gøres rent, eller hvad du selv gerne vil stå for, skræddersyr vi rengøringen efter det.

Vi anvender udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, da vi ønsker at vise fuld respekt for omgivelserne.

Vi opkøber dødsboer på Østerbro

Rengøring og rydning af dødsboer er ikke de eneste opgaver, vi tager os af. Vi tilbyder også at opkøbe værdifulde dødsboer. Det kan naturligvis være svært selv at vurdere, om et dødsbo er værdifuldt eller ej. Derfor står det dig helt frit for at ringe til os og fortælle nærmere om, hvad der er at finde i boet. Vi kommer også gerne ud til en gratis besigtigelse, så der ikke er nogen tvivl ladt tilbage.

Er det tilfældet, at der er tale om et værdifuldt bo, gennemgår vi alle de værdier, der er at finde. Her giver vi det en vurdering, så du får en god, fair og den helt rette pris. Det gør vi alt sammen med den største respekt for dig og afdøde.

Du kan til hver en tid selv beholde nogle af møblerne og affekterne. Du nævner blot hvilke, du ønsker at beholde – så undgår vi at tage dem med i vurderingen.

Du kan være ganske tryg ved hele processen, da vi sørger for at skrive det ned og at betale for værdierne hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe dig med dit dødsbo på Østerbro?

Ønsker du hjælp fra et erfarent og kompetent firma? Så er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe dig mere eller mindre akut, hvis du har brug for det. Det tager os normalt cirka 7 dage at tage os af rydningen af et dødsbo. Men har du brug for, at det sker hurtigere, tager vi gerne en snak med dig om det.

Kontakt os direkte på telefon 60 77 14 15. Så finder vi sammen ud af den bedste løsning.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.