Vi hjælper dig med rydning af dødsbo i Valby

Står du som tæt pårørende til et afdødt familiemedlem eller en ven, kan en rydning af dødsbo i Valby virke uoverskueligt og svært at forholde sig til. Særligt fordi det er minder og et helt liv, der skal ryddes op i og sorteres i. Der kan være mange ejendele, der skal tages stilling til eller køres væk, hvilket kan være uoverskueligt i en tid, der i forvejen kan synes svær at komme igennem.

Uanset hvordan situationen er for dig, hjælper vi dig gerne med rydning af dødsbo i Valby. Det er en service og opgave, vi har taget os af i mange år, og som vi udfører med den dybeste respekt for dig og afdøde.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

En praktisk og overskuelig hjælp i en svær tid

Når du benytter vores service til rydning af dødsbo i Valby, er det vigtigt for os, at det bliver så overskueligt som overhovedet muligt for dig. Vi kommer derfor først og fremmest ud til en gratis besigtigelse, hvor vi stille og roligt gennemgår møbler, og hvad der ellers skal ryddes af tæpper og andet indbo.

Vi kan garantere at gå til opgaven med stor professionalisme og effektivitet. Vi får hurtigt tomt boet, så det klar på den dato, vi har aftalt. Vi sørger for, at du ikke skal tænke på andet end at aflevere nøgler og få dem tilbageleveret igen, så du kan få ro og fred til de øvrige praktiske ting og foranstaltninger, du skal igennem.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvor lang tid tager en rydning af dødsbo i Valby?

Ønsker du stadig vores hjælp, kommer vi med et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få vores hjælp til rydning af dødsboet i Valby.

Herefter udarbejder vi en kontrakt med alle de praktiske detaljer og en tidsplan. Når dette er på plads, sætter vi i gang med det, du nu gerne vil have vores hjælp til, som ved rydninger typisk inkluderer:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)

Vi tilbyder også hovedrengøring i forbindelse med rydning af et dødsbo i Valby. Så vil du gerne have hjælp til dette også, så boet står klar til salg eller anden overtagelse, er du velkommen til at kontakte os vedrørende dette også.

Rydning af et dødsbo i Valby er for os en opgave, vi går meget struktureret til. Det betyder, at vi i forbindelse med besigtigelsen får dannet os et overblik og dermed også en plan for, hvad der skal gøres for at rydde dødsboet hurtigst muligt.

Samtidig er det også vigtigt for os, at du som pårørende er med i hele processen og ved, hvad der skal ske hvornår. Det vil vi derfor altid nøje gøre klart i en kontrakt med dig, så du ved, hvad servicen indebærer, og hvad tidsplanen og rammen er for det.

En rydning af dødsbo i Valby tager som udgangspunkt omkring en uge alt efter omfanget. Haster det dog mere med at få boet ryddet, kan vi træde til hurtigere og rydde det i løbet af ganske få dage.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om processen og omstændighederne, så du kan få ryddet boet på dine præmisser.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.