Professionel og billig rydning af dødsbo i Storkøbenhavn

Det er en svær og hård tid, du går i møde i forbindelse med tømning og rydning af et dødsbo. Uanset om det er et nært familiemedlem eller en ven. Der er rigtig mange ting, der skal tages stilling til og ikke mindst tages i betragtning.

Hos Ask Rengøring tilbyder vi at tage os af rydning af dødsbo i Storkøbenhavn med alt, hvad det indebærer. Det gør vi med et professionelt mandskab, der forstår sig på at vise respekt og forståelse for dig eller jer, der skal have ryddet boet. Vi ved, at sorg bliver bearbejdet forskelligt, hvorfor vi er meget opmærksomme på dine behov og ønsker.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Rydning af dødsbo i Storkøbenhavn med en klar og struktureret plan

Som udgangspunkt rydder vi altid hele dødsboet, hvis det er, hvad du ønsker. Vi udfærdiger en nøje og struktureret plan sammen med dig, så der er fuld indsigt i fra begge parter om, hvad der skal ske og hvornår. Det gør vi for at sikre, at du er tryg gennem hele forløbet.

Vi aftaler alt lige fra, om vi skal rydde det hele, om der er værdier, der skal opkøbes, til om vi også skal tage os af en hovedrengøring. Dertil aftaler vi naturligvis, hvornår det skal ske, og hvornår du også kan regne med, at vi er færdige med rydningen af boet.

Rydning af dødsbo Storkøbenhavn sker efter dine ønsker og præmisser samt med respekt for afdøde.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Pris for rydning af dødsbo Storkøbenhavn

Vi rydder alle former for dødsboer i Storkøbenhavn:

  • Totalrydninger
  • Dødsboer
  • Restboer
  • Plejehjem
  • Plejebolig
  • Konkursbo

Uanset hvilket form for dødsbo eller bo du står med, står vi klar til at hjælpe.

Ingen hjem eller dødsboer er ens. Netop derfor har vi heller ikke nogen faste priser på hverken rydning af dødsbo eller opkøb af dødsbo. Vi udregner en pris for rydning af dødsbo, når vi besigtiger i boet i forbindelse med en gratis vurdering.

Hvad prisen kommer til at være, afhænger af hvor mange kvadratmeter dødsboet er, samt hvor mange møbler og genstande, vi skal håndtere. Ud fra besigtigelsen tager vi en vurdering af, hvor mange timer det vil tage for vores mandskab at rydde boet.

Ønsker du, at vi tager designermøbler eller andre værdigenstande med, bliver de naturligvis modregnet i den pris, vi kommer frem til for dødsboet.
Kontakt os gerne for en gratis besigtigelse, så du kan få en pris.

Hvor lang tid tager det at rydde et dødsbo?

Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager for os og vores mandskab at rydde et dødsbo. Det er dog en opgave, der som regel kommer uventet. Derfor er vi også vant til at arbejde med korte eller stramme tidsfrister. Har du dog tid til at være i god tid, må du meget gerne kontakte os hurtigt muligt, så vi er helt sikre på, at vi kan hjælpe dig med dit dødsbo i Storkøbenhavn.

Det tager som regel en uge for os, når det kommer til en totalløsning af en rydning af dødsbo. For her skal der sættes tid af til værdiansættelse, tømning og rengøring. Det er dog som sagt muligt at bestille os til en hasteopgave. Så gør vi vores bedste for at stille hurtigst muligt, uden der bliver gået på kompromis med detaljerne.

Hvordan foregår rydning af et dødsbo?

Når vi har snakket sammen om detaljerne for rydningen, og du har accepteret vores tilbud, skriver vi under på en kontrakt. Her aftaler vi en dato for udlevering af nøgler til dødsboet, samt hvornår rydningen gerne skal være færdig.

Når vi er færdige med rydningen og en eventuel rengøring, kontakter vi dig, så snart vi er færdige. Opstår der spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det samme gør vi, hvis der opstår noget uventet, eller der er noget, vi ikke er sikre på, hvordan skal håndteres.

Det skal være trygt for dig at overlade dødsboet i vores hænder.

Hovedrengøring af dødsbo – skal vi hjælpe dig?

Skal dødsboet opsiges eller sælges efter rydning? Og skal det derfor gerne gøres fuldstændigt rent? Så tilbyder vi at lave en hovedrengøring i forbindelse med rydningen. Her vasker vi vægge ned, støvsuger, vasker gulve, tørrer støv af og meget andet, som er nødvendigt for at aflevere boet i helt rengjort og tiptop stand.

Rengøring af et dødsbo er en stor opgave at tage sig af, når sorgen skal bearbejdes og have plads. Med os som hjælp sørger vi først for at rydde det for herefter at rengøre det i alle kroge og kanter. Du kan derfor være helt sikker på, at boet står pænt og ikke mindst klar til overdragelse.

Kontakt os meget gerne for at høre nærmere om prisen eller proceduren for det. Så sørger vi for at sætte dig godt og grundigt ind i det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo Storkøbenhavn

Totalrydning, restbo eller rengøring. Uanset hvilken ydelse og hjælp, du ønsker i forbindelse med det dødsbo, du er blevet overladt ansvaret for, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med det hele og skræddersyr også gerne en løsning, så det stemmer overens med de ønsker, du har til rydningen.

Vi er professionelle hele vejen igennem og respekterer fuldt ud, at det er en svær tid og en svær situation. Vi ønsker at hjælpe dig igennem det på den bedste tænkelige måde. Vi tager det derfor stille og roligt, når du kontakter os for at høre nærmere om rydning af dødsbo.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, som du kan tage dig god tid til at tænke over. Det er en ganske gratis del af vores service.

Du kan kontakte os på telefon +45 60 77 14 15 eller sende os en mail på kontakt@askrengøring.dk.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.