Rydning af dødsbo Hvidovre

Der er mange følelser på spil, når der skal foretages en rydning af dødsbo. Det gælder uanset, om der er tale om et familiemedlem eller en tæt ven. Vi har stor forståelse for, hvad du går igennem lige nu, og hvor svært det kan være at overskue at skulle rydde et helt hjem for ejendele og minder. Det er her, vi kommer ind i billedet som din professionelle hjælp. Med vores erfaring og ekspertise går vi meget struktureret til værks af en rydning af dødsbo Hvidovre. Processen er derfor meget nøje planlagt og bliver skræddersyet efter, hvad du har af behov eller ønsker til rydningen. Hos Ask Service tager vi os af rydning af alle typer af dødsboer i Hvidovre. Små som omfattende – lejligheder som huse. Ved at lade os stå for rydning af dødsbo Hvidovre, kan du blive fri for alt det praktiske omkring opgaven og i stedet få ro til at tage afsked. Ring gerne for at høre om vores service ved rydning af dødsbo Hvidovre.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Få en gratis besigtigelse inden rydning af dødsbo Hvidovre

Det er ikke kun vigtigt for os, at du er tryg, mens vi rydder dødsboet. Det er det også, når du møder os første gang inden rydningen. Når du kontakter os, kommer vi gerne ud til en uforpligtende og gratis besigtigelse. Her danner vi os et overblik over, hvad rydningen af dødsboet i Hvidovre omfatter samt tager en snak med dig om, hvad du ønsker, vi skal fjerne eller lade være. Alle hjem og dødsboer er forskellige, hvorfor vi altid helst kommer ud til en besigtigelse. Det danner grundlag for en skræddersyet og personlig ydelse, hvor du kan føle dig tryg og tilpas. Efter besigtigelsen udarbejder vi et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo Hvidovre, hvilket vil være baseret på inventaret og timeantallet, vi skal bruge. Ønsker du, at vi også skal tage os af rengøringen af boet efter rydningen, gør vi også gerne dette og lader det være en del af tilbuddet. Når vi efterlader boet og afleverer nøglerne, vil det stå helt klar. Under besigtigelsen af boet kan du også stille spørgsmål, hvilket giver mulighed for at vi kan komme hurtigere i gang, såfremt du herefter ønsker, at vi skal tage os af rydning af dødsboet i Hvidovre. Vi er grundige og professionelle i vores arbejde – så du kan trygt overlade opgaven til os.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet. Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om. Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvad inkluderer en rydning af dødsbo Hvidovre?

Uanset hvor tæt du har været på afdøde, går vi altid til en rydning af dødsbo i Hvidovre med tanke på, at det er afdødes ejendele, vi håndterer og tager os af. Vi udfører derfor altid opgaven med den dybeste respekt for afdøde og dig som pårørende.

Vi har ikke nogen standardpakker, når det kommer til selve udførslen af en rydning af dødsbo i Hvidovre. Der er altid forskellige ønsker og behøv, ligesom boliger og hjem aldrig er ens.

Vi tilbyder dog følgende i forbindelse med rydning af dødsbo Hvidovre:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)
  • Evt. hovedrengøring efter ønske

Når vi har dannet os et overblik over, hvad du godt kunne tænke dig, udarbejder vi en pris og en kontrakt, hvori du har det fulde overblik over opgaven og tidsrammen.

Lad os hjælpe med rydning af dødsbo i Hvidovre

Vi påtager os gerne den svære opgave, det er at rydde et hjem efter et liv, der har været levet. Vi sørger for en overskuelig proces og rydder boet inden for 7 hverdage. Haster det yderligere, finder vi en løsning.

Vi træffes på telefon 60 77 14 15.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.

Udfyld tilbudsformularen og få et uforpligtende tilbud – hurtigt

Er formularen for lang, er du velkommen til at ringe direkte eller udfylde vores korte formular.