Professionel rydning af dødsbo Nordsjælland

Det er hårdt at miste et familiemedlem eller et menneske, der står en nær. Står du i en sorgfuld tid, og skal der samtidig også ryddes et hjem, er vi her for at hjælpe dig. Hos Ask Rengøring har vi taget os af rydning af dødsboer på Nordsjælland i mange år. Vi går til opgaven med forståelse og respekt for den sårbare situation som du og andre pårørende står I lige nu.

Det vigtigste for os er først og fremmest, at du er tryg ved at overlade rydningen til os. Det sker derfor med fuld gennemsigtighed, så du ved, hvad der skal ske til punkt og prikke, og hvad du kan forvente dig af vores service. Vi foretager udelukkende rydningen af dødsboet på Nordsjælland efter dine og andre pårørendes ønsker og præmisser.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Respektfuld håndtering af rydning af dødsbo

Vi er meget opmærksomme på, at dødsboet og de tilhørende ejendele har en særlig betydning for dig eller jer som pårørende. Derfor tager vi altid hensyn til, at rydningen og et eventuelt opkøb bliver håndteret med fuld respekt. For at sikre denne respekt bedst muligt overfor pårørende og afdøde sørger vi altid for at indgå helt faste og klare aftaler omkring opgaven.

Vi indgår derfor altid en kontrakt omkring opgaven, hvori det står beskrevet, hvad vi tager os af og hvornår. En rydning af dødsbo skal gerne foregå gnidningsfri og uden komplikationer eller bump på vejen. Vi går derfor igennem aftalen med dig for at sikre, at vi begge er helt med på, hvad der skal ske.

Vi sørger naturligvis for at være i kontakt med dig, mens opgaven står på, så du ved, at vi overholder vores aftaler – og også ved, hvornår vi er færdige.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Rydning af dødsbo pris – hvad koster det at få tømt et dødsbo?

Uanset om et dødsfald er kommet pludseligt eller ventet, er rydning af dødsbo en uforudset udgift. Derfor har vi fuld forståelse for, at det spiller en rolle for dit valg af firma. Foruden respekt og forståelse for situationen går vi også til rydningen med en fair og fornuftig pris, så du eller I kan komme godt videre.

Vi vil gerne kunne give dig en specifik pris på rydning af dødsbo på Nordsjælland nu og her. Men ingen dødsboer er ens, hvorfor vi er nødt til at vide nogle nærmere detaljer fra dig, inden vi kan udregne et uforpligtende tilbud.

Det spiller blandt andet en rolle, om der er mange eller få genstande, om der er mange eller få rum og om der er tæpper og andet, der skal ryddes. Ring gerne til os for en nærmere snak om, hvad du har brug for i forbindelse med rydningen. Så aftaler vi en dato for en gratis besigtigelse, så vi kan danne os det fulde overblik.

Det foregår alt sammen med dig for øje, så du bliver fuldt ud lyttet til. Besigtigelsen sker naturligvis uforpligtende, så du har ro og tid til at tage en beslutning.

Vi tør dog godt garantere, at vi foretager en rydning af dit dødsbo på Nordsjælland til en lav og fornuftig pris.

Hvad tager vi os af ved en rydning af dødsbo på Nordsjælland?

Lige præcis det som du ønsker, at vi skal tage os af. Det er i hvert fald udgangspunktet for rydning af dødsbo på Nordsjælland. For vi kører nemlig ikke med nogle standardpakker, da der ikke er nogle dødsboer, der er standard.

Vi stræber dog efter, at du ikke skal tænke på noget som helst i forbindelse med rydningen, når du vælger os til at tage sig af opgaven. For vi kan klare alt lige fra fjernelse af tæpper og hårde hvidevarer til en decideret totalrydning.

Efter en snak med dig finder vi ud af, hvad der helt nøjagtigt skal ske.

Vil du dog gerne vide, hvad vi kan tage os af, er det som udgangspunkt følgende:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)

Rydningen sker både ude som inde alt efter, hvordan dødsboet ser ud, og hvordan det er blevet efterladt af afdøde. Uanset om der er tale om en mindre eller mere kompliceret rydning, træder vi gerne til. Det vigtigste for os er blot, at du føler dig tryg gennem hele processen og har overblikket intakt bevaret.

Har du nogle værdier, vi skal opkøbe?

Som en del af rydningen af et dødsbo tilbyder vi også at opkøbe værdier. Har du derfor et dødsbo med mange designermøbler eller andre særlige genstande, som du gerne vil give nyt liv et andet sted samt lade os opkøbe, tager vi gerne et nærmere kig på det.

Det gør vi i forbindelse med en besigtigelse. Her vurderer vi de møbler, du gerne ønsker at lade os tage et kig på. Vi kan ikke garantere, at det er alle møbler og genstande, der har vores interesse – men de der har, kommer vi med et fair og fornuftigt bud på, som du er velkommen til at tænke nærmere over.

Vi vurderer og opkøber kun de møbler, som du ønsker, vi skal opkøbe. Er der nogle, du gerne selv vil gemme eller give videre, fortæller du os det blot. Så undgår vi at tage det med i vurderingen.

Få et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo på Nordsjælland

Vil du gerne have en pris på, hvad det koster at få hjælp til rydning af dødsbo? Og måske også en hovedrengøring? Så er du mere end velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende os en mail.

En rydning tager som udgangspunkt en uges tid, men har du brug for, at vi gør det hurtigere, tager vi os også af akutte rydninger. Kontakt os gerne i dag.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.