Omhyggelig rengøring og rydning af dødsbo i hele landet

At rydde og rengøre et dødsbo kan være uoverskueligt af praktiske og følelsesmæssige årsager. Der er med al sandsynlighed mange ting, der skal ryddes op i, hvilket kan være svært at få gjort, når du i forvejen er påvirket af situationen og står midt i en svær tid.

Det er netop i denne svære tid, vi træder til og kan hjælpe dig med at stå for det hele. Kontakt os nu og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Service til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedste mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Hos Ask Service er vi stolte af vores kvalitet

Ask Service tilbyder professionel rengøring og rydning af dødsboer i Jylland, på Sjælland og på Fyn.

Vi sørger for, at dødsboet bliver tømt og rengjort på bedste vis med stor respekt for både dig, andre pårørende og den afdøde. Vi udfører derfor opgaven på en professionel, diskret og respektfuld måde, så du kan komme godt videre.

Hvis du gerne vil have vores hjælp, kan du kontakte os allerede i dag på 60 77 14 15 og få et gratis og uforpligtende tilbud.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvad hjælper vi med i rydningen af et dødsbo?

Når du får os til at hjælpe med at rydde et dødsbo, tilbyder vi ikke blot kun at fjerne møbler og andre genstande, som du ikke vil beholde.

Vi hjælper også med:

  • Totalrydning
  • Bortskaffelse samt sortering af affald på miljørigtig vis
  • Nedtagning af gardiner
  • Aftagning af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum

Dette er alt sammen opgaver, som kan være uoverskuelige at skulle igennem i forbindelse med rydningen af et dødsbo. Vi hjælper dig uanset opgavens omfang og sørger altid for at sikre dig det bedste resultat.

Vi rydder dødsboer i hele landet

Hos Ask Service har vi stor erfaring med at rydde dødsboer i hele landet. Vi tager os af rydningen af alle former for dødsboer – uanset om det er dødsboer med mange eller få værdier.

Vi er derfor behjælpelige med at rydde dødsboer i byer som:

København, Odense, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Herning og mange flere.

Dødsboer i Jylland, på Fyn og på Sjælland

I et dødsbo kan der være rigtig mange ting og meget rod, hvilket kan være lidt af en opgave at give sig i kast med – du har måske også følelser indblandet, hvilket gør opgaven endnu mere uoverskuelig. Ask Service er vant til at tage sig af sådanne opgaver, og derfor sørger vi for at klare det i en fart på professionel vis – uanset hvor i landet dødsboet skal ryddes.

Det er vigtigt for os at gøre klart, at vi altid overholder de aftaler, vi har indgået med dig i forbindelse med rydningen af dødsboet. Det betyder, at vi lader ting stå, som du har meldt ud til os, at du gerne selv vil beholde eller rydde op i. Vi fjerner eller flytter ikke noget, som du ikke har givet os tilladelse til. Du kan derfor trygt og sikkert overlade rydningen af dødsboet til os.

Vi opkøber værdifulde dødsboer

Udover rengøring og rydning af dødsboer tilbyder Ask Service også at opkøbe dødsboer, hvis det indeholder mange værdier. Når du lader os opkøbe dødsboet, tager vi os af alt, der har med sortering, rydning og rengøring at gøre, hvilket giver dig plads og mulighed for at tage dig af andre opgaver, der har med afdøde at gøre. Det er nemt og overskueligt for dig.

Hvad koster rydningen af et dødsbo?

Prisen på rydning af et dødsbo afhænger af, hvor stor boligen er, og hvor stort omfanget af rydningen er. Der er stor forskel fra dødsbo til dødsbo hvor mange ting, der skal ryddes. Vi beregner prisen på rydningen efter, hvor mange arbejdstimer det tager to mand og en bil at tømme dødsboet.

For at få en specifik og ganske uforpligtende pris er du velkommen til at kontakte os.

Hvad koster rengøring af et dødsbo?

Slutrengøringen af et dødsbo er en stor opgave, hvilket vi naturligvis gerne hjælper dig med. Vi har mange års erfaring med slutrengøring af dødsboer, og derfor kan du være sikker på, at rengøringen lever op til dine forventninger.

Vi beregner prisen ud fra omfanget af opgaven og størrelsen på boligen.

Hvis du gerne vil høre nærmere om rengøring og pris, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for at høre nærmere om rydning af dødsbo i hele landet

Hvad enten du har brug for hjælp til rydning af et dødsbo i København, Odense, Aalborg, Aarhus eller et helt femte sted, står vi klar til at hjælpe dig af med dødsboet hurtigt og effektivt. Hvis du har brug for, at vi får ryddet dødsboet inden for en kort tidshorisont, tager vi os også gerne af opgaven.

Dødsboer beliggende på Fyn, Sjælland og i Jylland bliver som udgangspunkt ryddet inden for 7 hverdage, så boet hurtigt kan blive afviklet. I hasteopgaver er det muligt at rydde boet hurtigere.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med håndteringen af dødsboet, er du mere end velkommen til at ringe på 60 77 14 15.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig af med dødsboet.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.