Rydning af dødsbo Nørrebro

Har du mistet et kært familiemedlem, en ven eller en anden, der står dig kær? Og har du ansvaret for at skulle rydde et dødsbo på Nørrebro, der nu står tilbage? Det er hårdt at miste, og det er hårdt at skulle rydde op efter et helt liv. Det har vi om nogen forståelse for. Vi respekterer og imødekommer den situation og proces, du står lige nu og møder dig derfor med en diskret og respektfuld tilgang.

Du skal naturligvis ikke stå alene med rydningen af et dødsbo. Vi hjælper dig gerne med at rydde hele eller dele af boet og ikke mindst tage os af rengøringen, så du kan have større overskud til andre dele af den proces, du nu skal igennem.

Vi rydder dødsboet med fuld respekt for afdøde og gør det i fuldstændig overensstemmelse med dine ønsker.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Hvad koster rydning af dødsbo på Nørrebro?

Hvor stort et dødsbo er der tale om? Skal vi rydde dele af eller hele dødsboet? Har du nogle specifikke ønsker til, hvordan vi gør det? Når vi bliver kontaktet i forbindelse med rydning af et dødsbo på Nørrebro, er det vigtigt for os at få fuld indsigt i alle omstændighederne og dine ønsker for det. Vi ønsker, det skal være en respektfuld og diskret proces uden kompromis for dig. Vi udarbejder derfor som udgangspunkt ikke standardpriser, da dødsboer og pårørendes ønsker er forskellige.

Når detaljerne for rydning af boet er på plads, udarbejder vi en pris på, hvad det vil koste for os. Denne er baseret på forskellige parametre såsom omfang af møbler, hvor meget vi skal tage os af med mere.

Det er meget vigtigt for os, at hele processen foregår professionelt og så kompetent som overhovedet muligt. Det skal være nemt og overskueligt for dig, så du kan komme trygt og roligt videre i sorgprocessen.

Vi tilbyder rydning af dødsbo på Nørrebro til billige priser – også når det haster. Kontakt os derfor gerne for at høre nærmere om priser.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvad er inkluderet i prisen for rydning af dødsbo på Nørrebro?

Vil du gerne have os til at rydde hele dødsboet? Alt efter omfang og ønsker er det naturligvis forskelligt, hvordan processen er, og hvad vi tager os af. Men ønsker du, at vi tager os af det hele, er der ved rydning af dødsbo Nørrebro inkluderet følgende:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)

Vi tager os derfor af det hele ned til den mindste detalje, så der ikke er noget tilbage, du behøver tænke på, når vi er kørt fra boet sidste gang. Vi udarbejder naturligvis en kontrakt på, hvad vi tager os af, og hvad du helt ned i detaljen kan forvente af vores service.

Størrelsen på boet har ingen betydning for, hvor meget vi tager os af. Vi rydder derfor både lejligheder og villaer. Vi går først i gang, når vi har en endelig aftale og kontrakt. Når denne er indgået, kan du fuldt og fast regne med den. Der dukker intet uventet op.

Det skal være trygt at overlade boet i vores hænder.

Hvor lang tid bruger vi på at rydde et dødsbo på Nørrebro?

Rydning af et dødsbo kommer som regel pludseligt. Vi navigerer derfor dagligt i stramme tidsfrister og kan hurtigt og effektivt organisere en rydning af dødsbo på Nørrebro. Vi har dygtige og meget kompetente mennesker ansat, som ikke bare formår at være professionelle og effektive, men som også går til opgaven med stor respekt for omgivelserne, møblerne, afdøde og dig.

Det er forskelligt, hvor mange dage vi har brug for at kunne rydde et dødsbo. Det er dog noget, vi nemt kan estimere meget præcist, når vi enten kommer forbi for at se det, eller når du har fortalt os nærmere detaljer om det.

Vi tager typisk en uge om rydning af dødsbo Nørrebro – herunder også med rengøring. Vi kan dog godt rydde et dødsbo hurtigere, hvis det er nødvendigt.

Du er velkommen til at ringe direkte til os eller sende en mail for at høre nærmere om mulighederne.

Vi tager os af rengøring af dødsbo på Nørrebro

Har du brug for hjælp til mere end tømning af et dødsbo? Vil du gerne, at det efterlades fuldstændig rengjort? Det kan vi naturligvis også tage os af. Vi har et dygtigt og kompetent rengøringsteam stående til rådighed, som efter rydning kan tage sig af alt lige fra pudsning af vinduer og vinduesvask til afkalkning og generel rengøring. Vi kommer omkring alle hjørner og kanter med grundig hovedrengøring, så boligen er klar til den videre rejse.

Hvor meget vi skal gøre rent, og hvad vi skal gøre rent, lægger vi en helt klar plan for sammen med dig. Vi oplever, at langt de fleste vælger at få rengøring inkluderet i prisen, da det kan være uoverskueligt at skulle stå for selv midt i den følsomme proces, det er at miste.

Rengøring af dødsbo på Nørrebro sker med brug af miljøvenlige rengøringsprodukter, så der også bliver taget hensyn til omgivelserne.

Kontakt os for rydning af dødsbo på Nørrebro

Er du på udkig efter et kompetent og respektfuldt firma, der kan rydde, rengøre og eventuelt opkøbe et dødsbo? Vi tager os af alle aspekter af dødsboer, og hjælper dig derfor gerne uanset, hvad dine ønsker eller udgangspunkt er.
Kontakt os meget gerne i dag for at høre nærmere om processen, prisen eller andre spørgsmål. Du kontakter os ved at ringe på 60 77 14 15.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.