Vi hjælper dig videre med rydning af dødsbo i Kastrup

Det er hårdt at miste og indebærer mange følelser. Mange ting føles uoverskuelige. Især er en rydning af et dødsbo i Kastrup en stor mundfuld, når sorgen er svær, og der er meget at se til. Det behøver ikke at være sådan, da vi kan hjælpe dig igennem rydningen på en effektiv og professionel vis.

Vi strukturerer rydningen af dødsboet i Kastrup meget nøje med dig, så du er helt med på, hvad det er, der skal ske. Det er dine ønsker, vi planlægger efter, så alt sker på dine præmisser. Vi skriver det hele ned på en kontrakt, hvori alle detaljer er gennemskuelige, så du kan være helt tryg.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Pris for rydning af dødsbo i Kastrup

Dødsboer er meget forskellige. Hjem er meget forskellige. Pårørendes behov er meget forskellige. Der er intet, der er standard, når det kommer til en sorgproces og det at skulle have foretaget en rydning af et dødsbo i Kastrup. Det har vi om nogen stor forståelse for og indsigt i, da vi har foretaget mange rydninger gennem tiden.

Faste priser på rydning af dødsbo i Kastrup findes derfor ikke hos os. Prisen for det udregnes, når vi besigtiger boet. Denne service er helt gratis. Prisen afhænger af alt lige fra størrelsen på boet og hvor meget, vi skal tage os af. Med andre ord: hvor mange timer det vil tage for os at rydde det.

Er der designermøbler eller andre værdifulde effekter i boet? Så modregner vi det naturligvis i prisen for rydning af dødsbo i Kastrup.

Din tryghed er nemlig det vigtigste for os i rydningen af et dødsbo i Kastrup. For når du er tryg, kan vi arbejde målrettet og med ro i maven på dine vegne. Vi rydder altid med dig og afdøde i centrum.

Kontakt os gerne for at høre nærmere.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Skal vi gøre dødsboet i Kastrup rent?

Skal dødsboet sælges eller opsiges efter rydningen? Eller trænger det til en kærlig, rengørende hånd? Så tilbyder vi også hovedrengøring i forbindelse med rydning af dødsbo i Kastrup. Ved at overlade det til os og vores professionelle hænder, kan du være sikker på, at dødsboet står pænt og helt klar til en eventuel overdragelse.

Vi kan både udføre en let rengøring samt en hovedrengøring, hvor vi kommer omkring det hele. Sidstnævnte er især, hvad vi oplever, at vores kunder gerne vil have hjælp til, da det fjerner en stor byrde fra skuldrene.

En hovedrengøring består blandt andet af følgende:

  • Støvsugning
  • Vask af gulve
  • Vask af vægge
  • Afkalkning af vaske, klinker og toilet
  • Aftørring af alle flader
  • Rengøring af køkken
  • Rengøring af køkkenelementer

Vi er forberedte på, at dødsboet måske trænger til en ekstra klud eller noget specialrengøring. Uanset hvad rengøringen kræver af os, sker det med stor professionalisme og miljøvenlige produkter.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.

Udfyld tilbudsformularen og få et uforpligtende tilbud – hurtigt

Er formularen for lang, er du velkommen til at ringe direkte eller udfylde vores korte formular.