Rydning af dødsbo Frederiksberg

Har du mistet en, du holder af? Og står du nu tilbage med et dødsbo på Frederiksberg, som du har brug for hjælp til at få ryddet? Det er ikke nemt at miste nogen og skulle i gang med at rydde op efter et helt liv. Vi har fuld forståelse for, at det er en svær proces at skulle i gang med rydning af dødsbo på egen hånd.

For at du ikke skal stå alene med den store og vanskelige opgave, tilbyder vi respektfuld og diskret rydning af dødsbo på Frederiksberg. Vi rydder dødsboet efter accept fra dig og giver dig plads til at bearbejde din sorg.

Rydning af dødsboet sker med dig og ikke mindst afdøde i centrum, så boet bliver ryddet så respektfuldt som muligt.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Diskret og billig rydning af dødsbo på Frederiksberg

Har du særlige ønsker i forbindelse med rydning af dødsbo? Dem bestræber vi os på at opfylde så godt som muligt. Rydning af et dødsbo er en opgave, der aldrig er ens. Hverken når det kommer til selve dødsboet eller de pårørende. Dette er vi meget opmærksomme på.

Vi håndterer derfor inventar og genstande, som du ønsker, vi skal gøre det. Men vi giver også gerne råd med på vejen til, hvordan du håndterer de dele af boet, som du måske ikke ønsker vores hjælp til. Vi vægter kompetent og professionel service meget højt og stræber efter at yde vores bedste for, at du får dine ønsker opfyldt. Det er en meget følsom proces, som vi på alle måder ønsker at vise hensyn og respekt til.

Vi tilbyder rydning af dødsbo på Frederiksberg til en billig og overkommelig pris. Om du så ønsker, at vi skal rydde hele boet, eller om det kun er dele af boet, du ønsker, at vi skal tage med os.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet.

Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om.

Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvad er inkluderet i rydning af dødsbo Frederiksberg?

Ikke et dødsbo er ens. Derfor er der også meget stor forskel på, hvor stort omfanget af rydningen er. Med det sagt er der dog ikke nogen dødsboer, der er så omfangsrige, at vi ikke kan tage os af dem. Vi har et dygtigt og meget kompetent team stående klar til at hjælpe.
Vi har derfor heller ikke nødvendigvis nogen standardpakker, når det kommer til rydningen af et dødsbo.

Ved rydning af dødsbo er følgende som udgangspunkt inkluderet:

  • Totalrydning
  • Nedpakning af genstande
  • Afmontering af hårde hvidevare
  • Fjernelse af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum
  • Rydning af gardiner
  • Rydning af garager og skure
  • Bortkørsel af affald (med sortering)

Vi rydder både lejligheder, huse og villaer på Frederiksberg. Vi gør dog ikke noget, inden vi har en endelig aftale på plads og har indgået en kontrakt, der gennemgår forløb og dato. Når du har skrevet under på en kontrakt og på en pris, garanterer vi, at der ikke kommer uforudsete udgifter senere i forløbet.

Du kan derfor være ganske tryg ved at overlade rydningen af dødsboet til os.

Hvor lang tid tager det at rydde et dødsbo?

Rydning af et dødsbo er ikke noget, der kan planlægges langt ud i fremtiden. Det kommer altid pludseligt. Vi er derfor også vant til at arbejde med meget stramme tidsfrister. Dog er det altid en god ide at være ude i god tid, hvis du gerne vil have hjælp til rydning og rengøring.

Hvor lang tid det tager for os at rydde netop det dødsbo, du ønsker vores hjælp til, afhænger af omfanget. En tommelfingerregel er dog, at der med værdiansættelse, tømning og ikke mindst rengøring skal påregnes cirka en uge. Haster det, kan det dog gøres hurtigere.

Kontakt os gerne i dag for at aftale en tidsplan eller høre nærmere omkring, hvad der er muligt.

Få hjælp til rengøring af dødsbo på Frederiksberg

Er det ikke kun rydning af dødsbo på Frederiksberg, du har brug for? Har du også brug for hjælp til rengøringen af det i forbindelse med et salg eller andet? Vi tager os også af professionel rengøring af dødsboer, så det ikke er noget, du også skal tænke på midt i sorgen.

Processen foregår således, at når der er ryddet fra kælder til loft, går vi i gang med at gøre hovedrent, hvis det er dit ønske. Vi sørger for at vaske vægge og lister ned, støvsuge, pudse vinduer, afkalke og hvad der nu ellers hører med under en hovedrengøring af et dødsbo.

Inden vi sætter i gang, aftaler vi nærmere om omfanget af rengøringen, så der er helt klare linjer for, hvad vi skal tage os af. Langt de fleste af vores kunder vælger at få rengøring med i prisen, da det er en stor og uoverskuelig opgave, når der er mange andre ting i forbindelse med tabet, der skal tages stilling til og ordnes.

Rengøring af dødsbo sker altid med miljøvenlige produkter.

Brug for hjælp til rydning af dødsbo? Så kontakt os i dag

Vil du gerne have hjælp til rydning af dødsbo Frederiksberg af et firma, der gør det med stor respekt for situationen, er du velkommen til at kontakte os. Vi forstår, at det er en svær opgave. Men vi gør det meget gerne for dig, så du kan koncentrere dig om at sørge og at komme videre med de processer, der ellers hører med i forbindelse med et tab af en, man har kær.

Du kan høre mere om vores processer og service ved at ringe på 60 77 14 15.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.