Rydning af dødsbo Vesterbro

Står du og skal sørge for rydning af et dødsbo på Vesterbro? Og har du svært ved at overskue det oveni sorgen? Det er hårdt at miste, men lige så hårdt er det at skulle rydde op i minder og et liv, der engang var. Vi respekterer til fulde, hvor svært det kan være at skulle gå i gang med rydning af dødsboet og ikke mindst, hvor svært det er at skulle tage stilling til, hvor, hvad og hvordan, når det kommer til at få ryddet op. Du kan regne med respektfuld, forstående og professionel hjælp i en svær og sorgfuld tid, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigst – nemlig tabet af den, du har haft kær. Vi tager os af dødsboet på Vesterbro med respekt for dig og afdøde og efterlader det som aftalt.

Vi har gode priser og et højt serviceniveau

Når du får Ask Rengøring til at rydde og rengøre et dødsbo, bliver det gjort under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at levere en god service, hvor vi klarer rydningen og eventuelt rengøringen inden for de rammer, der er aftalt. Alt sammen til den bedst mulige pris naturligvis. Med mange års erfaring kan du trygt overlade tømningen af dødsbo til os.

Vi tager os af alle former for rydning af dødsboer på Vesterbro

Hos Ask Rengøring tager vi os af dødsboer i alle størrelser. Vi rydder både små og store lejligheder og huse. Om der er mange eller få værdier i dødsboet har ingen betydning for, om vi tager os af opgaven. For den primære opgave for os er at hjælpe dig og de øvrige pårørende med at få ryddet hjemmet på en effektiv og respektfuld måde, så kapitlet kan sluttes godt af. Processen sker helt og aldeles på dine præmisser. Vi er derfor også meget opmærksomme på, at der kan være mange ting, som for dig eller andre pårørende kan være svære at få ryddet op i. Der er mange følelser på spil, hvilket vi har den dybeste forståelse for. Vi har mange års erfaring på området og kan garantere dig, at vi tager god hånd om opgaven, så du kan komme videre på en god måde. Kontakt os gerne for at høre nærmere om hele processen. Vi svarer også gerne på helt specifikke spørgsmål, hvis du skulle ligge inde med nogen.

4 gode grunde til at vælge os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Vi er erfarne

Vi rydder hvert år rigtig mange dødsboer. Vi ved, hvordan vi skal gribe rydningen professionelt an, så du og andre pårørende kommer bedst muligt videre.

Vi hjælper med alt

Når du har taget det, du gerne vil have som minder fra afdøde, kommer vi og tager os af resten, hvis du ønsker det. Vi sorterer, transporterer og genbruger om muligt samt tilbyder slutrengøring af boligen.

Respekt for situationen

Vi har selv før stået i den situation, du står i nu. Derfor behandler vi dig og boet med stor respekt, da vi ved, hvor svær en tid, du skal igennem.

Vi klarer hasteopgaver

Nogle gange kan det haste ekstra med rydningen af en bolig, og her står vi klar til at hjælpe. Vi har biler og personale der sikrer, at rydningen sker hurtigt og inden for den aftalte tid.

Opkøb af værdifulde dødsboer

Udover effektiv og respektfuld rengøring og rydning af dødsboer, tilbyder vi også at opkøbe værdifulde dødsboer. Er du i tvivl om, hvorvidt det respektive dødsbo er værdifuldt, kan du altid ringe til os for at få os til at besigtige boet. Er det et værdifuldt bo, gennemgår vi alle værdierne og giver det en vurdering, så du får den rette pris for dødsboet. Vi gør det naturligvis med den største respekt. Er der nogle ting, du gerne selv vil beholde, og som vi ikke skal tage med i vurderingen, nævner du det blot for os. Ønsker du ikke at sælge hele dødsboet til os, men i stedet kun sælge nogle enkelte effekter, er det også noget, vi kan tage en nærmere snak om. Vi skriver alle aftaler ned på papir og sørger for at betale for værdierne med en bankoverførsel hurtigst muligt. Vi ønsker, det skal være så tryg og rolig en proces som muligt for dig – så du bliver altid lyttet til.

Vi garanterer god og omhyggelig service, og vi passer godt på bolig og ejendele

Hvad består en rydning af dødsbo af?

Det vigtigste for os er, at rydningen sker på dine præmisser og ønsker. Derfor har vi ikke kun én løsning. Vi kan skræddersy rydningen efter, hvad du helt konkret ønsker, at vi skal tage os af.

Ønsker du dog hele pakken, vil en rydning af dødsbo Vesterbro inkludere:

  • Rydning af loftrum (hvis der er et)
  • Rydning af kælderrum (hvis der er et)
  • Bortskaffelse og sortering af affald på miljørigtig vis
  • Aftagning af tæpper
  • Aftagning af gardiner
  • Totalrydning
  • Slutrengøring

Inden vi går i gang, aftaler vi naturligvis nærmere og får det hele ned på kontrakt, så der ikke sker nogen misforståelser i en tid, der i forvejen er sårbar. Kontakt os gerne, når du er klar til det. Så tager vi en snak om de nærmere detaljer.

Hvad koster rydning af dødsbo på Vesterbro?

Vi forstår godt, at prisen har en indvirkning på, hvem du vælger til at rydde dødsboet. Vi tilbyder billig rydning af dødsbo på Vesterbro, men kan først fastsætte den endelige pris, når vi kender til omstændighederne. For prisen for rydningen er afhængig af flere forskellige faktorer, såsom hvor mange rum der er, hvor mange møbler der skal ud, om der skal fjernes tæpper og meget andet. Altså dermed også hvor mange timer det vil tage for vores medarbejdere at rydde boet.

Vi sender dig meget gerne en uforpligtende pris på, hvad det koste at rydde dit dødsbo. Det kan du få ved enten at ringe eller sende en mail til os. Så sørger vi for at få spurgt ind til de detaljer, der er vigtige for at kunne udarbejde en pris.

Vi opkøber dødsboer og værdier

Har du et værdifuldt dødsbo, som du er interesseret i at lade os opkøbe? Det gør vi gerne. Det kan være en svær opgave selv at vurdere, hvor meget boet er værd, eller om der er mange værdier at komme efter. Derfor kommer vi gerne ud til en gratis besigtigelse, så vi kan få et overblik over boet samt et indblik i, hvilket værdier der er at komme efter.

Viser det sig, at dødsboet indeholder mange værdier, der er interessante for os at opkøbe, går vi dem alle sammen igennem. Når vi har dannet os et endeligt overblik, giver vi det en fair vurdering, så du det kan sælge det til os til en rigtig god pris.

Er der nogle af møblerne eller andre genstande, som betyder meget for dig, og som du gerne vil beholde, skal du blot nævne det til os. Så undlader vi at lade det indgå i boet og at give det en vurdering.

Du kan være ganske tryg ved at lade os opkøbe boet, da vi sørger for, at processen sker med fuld respekt for dig som pårørende og for den afdøde. Vi ved, der binder sig mange minder og historier til møblerne – og det værner vi om.

Lad os hjælpe dig med rydning af dødsbo

Har du brug for hjælp til tømning af dødsbo, og vil du gerne være sikker på, det bliver gjort ordentligt, er vi det rette match for dig. Vi vil meget gerne påtage os ansvaret for at få ryddet afdødes hjem, så der kan lukkes for et kapitel på en respektfuld måde.

Vi ved, hvor meget det letter, at der kommer styr på boligen og de ting, som ikke længere skal være i brug. Vi gør vores bedste for at gøre processen så overskuelig og gnidningsfri som overhovedet muligt, så der er plads til at mindes.

Når du kontakter os vedrørende rydningen af et bo, gør vi det normalt inden for 7 hverdage. Vi kan dog også gøre det til en hastesag, hvis situationen påkræver det.

Uanset hvad og hvor meget du har brug for hjælp til, er du velkommen til at ringe på 60 77 14 15.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.

Udfyld tilbudsformularen og få et uforpligtende tilbud – hurtigt

Er formularen for lang, er du velkommen til at ringe direkte eller udfylde vores korte formular.