Flyttefirma Brønshøj – Få et eventyr af en flytning

En flytning føles måske ikke særligt eventyrligt. Der er sved på panden, alt for tunge kasser, en masse rod og et overskud, der måske også mangler en smule. Men det er jo derfor, at vi er her. Det er derfor, at vi skal hjælpe dig godt videre, så du kan komme godt på plads i din nye bolig.

Vi håber, at vi med vores stærke arme, store smil og effektivitet kan gøre din flytning til bare en flig af et eventyr. For kan vi gøre det bare lidt nemmere, lidt sjovere og lidt mere hyggeligt for dig at flytte, kan vi være tilfredse som dit flyttefirma i Brønshøj.

Vi kører rundt i hele Brønshøj og omegn med vores flyttebiler og flyttefolk. Så har du brug for hjælp til at lette flytningen en smule, så der er tid til sjov og andre praktiske opgaver, er du velkommen til at hive fat i os.

Sammen gør vi det til et eventyr!

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

12 + 9 =

Ingen bekymringer med forsikring

Med til eventyret hører også, at du kan være sikker på, at du får dine ting sikkert frem til din nye adresse. For de skal trods alt danne rammen om dit nye hjem. For at sikre så gnidningsfri en flytning som muligt, har vi en flytteforsikring inkluderet i vores pris. Den dækker dine ting, hvis der skulle ske uforudset skade på dem, eller noget går i stykker.

Vi er dog så erfarne, stærke og gode til at flytte, at det sjældent sker. Men skulle det ske, træder der med det samme en forsikring i kraft, så du ikke skal have ondt i maven efterfølgende.

Vi sørger altid for at screene flytningen, så vi ved, hvad der er af skrøbelige ting, vi skal passe ekstra meget på. Du må også meget gerne fortælle os, hvis der er et arvestykke, vi skal være ekstra opmærksomme på, pakke nogle ting ekstra godt ind eller lignende. Det giver os og dig det bedste udgangspunkt for at sikre, at dine ting kommer sikkert fra A til B uden skrammer.

Det bedste eventyr er et uden for mange bekymringer. Vil du også gerne have din flytning til at falde ud således, er vi lige her – på den anden side af skærmen.

Et flyttefirma i Brønshøj med mange kasketter på

Vi holder ret meget af at flytte. Endda så meget at vi ikke kun er der, hvis du står over for en flytning af privat karakter. Vi er der også, når der er tale om rydning af dødsbo i Brønshøj. Begge er meget særlige opgaver, som vi på ingen måder tager let på.

Men det stopper ikke helt her. For vi kan godt lide at være det nemme valg.

Af den grund har vi som flyttefirma Brønshøj valgt at udvide vores service til:

  • Flytterengøring
  • Opbevaring

For gennem årene har vi erfaret, at en flytning for mange ikke kun drejer sig om at få flyttet sine ting fra A til B. Der er meget mere i det. For der skal også være tid og overskud til at gøre hele hytten ren, inden den skal overtages af andre eller nøgler skal gives videre.

Måske du heller ikke kan få flyttet dine ting til den nye bolig endnu? Eller at der ikke er plads til det hele i første omgang? Det er her, vores tilbud om opbevaring bliver særdeles relevant.

For har du ikke lige pladsen til dine ting, kan vi opbevare dem for dig i vores tørre og sikre lokaler. Der er rum i forskellige størrelser, så du kan vælge et, der matcher mængden af ting og dit budget.

Vil du gerne se det? Vi sender gerne billeder eller inviterer dig over til et kig, hvis du ønsker det. Du kan leje opbevaring for både kortere og længere perioder.

Hvor lang tid tager en flytning med os som flyttefirma i Brønshøj?

Det er meget forskelligt, hvor lang tid en flytning tager. Vi tør dog godt love dig, at det med os som dit flyttefirma i Brønshøj kommer til at tage noget kortere tid, end hvis du selv skulle afsted efter en flyttebil, læsse den, tømme den og måske endda tage hele turen endnu en gang. Vi er professionelle i at flytte og gør det også med øje for at være så effektive som muligt.

Omfanget er afhængigt af, hvor stor en bolig, der er tale om. Det spiller også ind, om vi skal hjælpe med nedpakning og efterfølgende udpakning. Dertil skal det også tænkes ind, hvor langt du skal flytte.

Vil du gerne have et estimat på forhånd, giver vi dig det gerne, hvis du kontakter os. Her kan du samtidig give os de informationer, vi har brug for cirka at kunne estimere, hvor lang tid din flytning i Brønshøj kommer til at tage.

Få et tilbud fra det bedste flyttefirma i Brønshøj

Vil du bare gerne have styr på flytningen, så du kan få ro i maven? Det forstår vi godt. For når der er styr på flyttebilen og flyttehjælpen, er det nemmere at få pakket sammen med ro i maven.

Du er ikke langt fra at få styr på det, da vi hellere end gerne sender dig et rigtig godt tilbud på flytning i Brønshøj. Vi giver dig en skarp og meget konkurrencedygtig pris. Det vigtigste er dog, at du med i prisen også får god service, en konstruktiv kommunikation og stærke arme. Vi planlægger i detaljen for dig, så du ikke skal være andet end klar, når datoen og klokkeslættet nærmer sig.

Er du nysgerrig på at vide, hvad det koster at bruge os som flyttefirma i Brønshøj? Og hvad det eventuelt vil koste, hvis du vælger flere af vores ydelser? Hold dig ikke fra at kontakte os med det samme. Så skræddersyr vi en pris til dig ud fra de oplysninger, du kommer med.

Vi glæder os til at flytte for dig.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.