Flyttefirma på Nørrebro – måske lidt udover det sædvanlige

Det siger vi, fordi vi er et flyttefirma på Nørrebro, der ikke kun tilbyder flytning og opbevaring som vores primære services. Vi er her faktisk også, når dødsboer skal ryddes eller private hjem skal gøres rene.

Det har vi valgt at samle under ét tag, sådan så du under en flytning på Nørrebro også kan vælge at få vores hjælp til at svinge kluden, spraye kalkfjerner og skrubbe gulvet, inden du skal aflevere boligen til udlejer eller en ny køber.

Vi gør vores bedste for ikke kun at være noget udover det sædvanlige, når det kommer til vores services men også i måden, vi udfører dem på. Det ligger os meget på sinde at møde dig åbent og smilende, så du kan være tilpas og afslappet i situationen. En flytning går lidt lettere, når det er med et smil på.

Vil du gerne gøre brug af vores særlige evner? Så kontakt os gerne.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

5 + 10 =

Flytning på Nørrebro alle ugens dage

En flytning er aldrig helt nem. Der er altid et eller andet, der står i vejen eller er lidt besværligt. Flytter du på en almindelig hverdag, eller har du brug for stærke hænder en søndag eftermiddag, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.

For vi er et meget fleksibelt flyttefirma på Nørrebro, der yder enestående service 24 timer i døgnet på både hverdage og i weekender. Det gør vi med dansktalende medarbejdere, der har mange års erfaring i branchen og ikke er bange for at tage fat.

Vi planlægger det nøje i detaljen, så der ikke er noget at være i tvivl om, når vi dukker op på din adresse. Om det så gælder parkering, nedpakning eller noget helt tredje, tilpasser vi det til dine behov.

Hvilken dag skal vi hjælpe dig med at flytte?

Et flyttefirma på Nørrebro med respekt for aftaler

Vi er meget opmærksomme på, at branchen har lidt et broget ry. Det vil vi gerne gøre til skamme ved at vise dig, at vi er et firma, der har respekt for dig og din situation. Det gør vi ved at dukke op til tiden på den rette adresse. For det er en mærkesag for os, at vi holder, hvad vi lover.

Det samme gælder også for prisen. Vi indgår naturligvis en aftale om, hvad det kommer til at koste. Dette skriver vi under på i en kontrakt, så du ved, hvad du kan regne med. Det er ikke sjovt med overraskelser, når der i forvejen er meget at tænke på under flytningen. Men det slipper du for med os som dit flyttefirma på Nørrebro.

Vi vil dog hellere meget hellere vise det end fortælle om det. Så kontakt os gerne i dag for at høre mere eller sætte gang i flytteprocessen.

Hvor langt skal du flytte?

… For vi flytter både, når du bare lige skal rundt om hjørnet, og når du gerne vil til en ny region eller landsdel. Vi har mange kilometer i hjulene og triller gerne lidt flere for at hjælpe dig godt videre og på plads.

Vi har ikke krav til, hvor lidt eller hvor mange kilometer vi skal flytte, for at du kan gøre brug af vores service. Så vælger du endda at flytte fra Nørrebro og helt til Aalborg, er vi på pletten for at sikre, at det sker.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi indberegner et tillæg for at køre langt. Vi er dog meget gennemsigtige omkring det, så du ikke er i tvivl om, hvad dine penge går til og hvorfor.

Vi håber at kunne gøre det til en fornøjelse for dig at benytte et flyttefirma på Nørrebro i forbindelse med din flytning.

Få opbevaret dine ting tørt og godt

Har du brug for en mellemstation til dine ting? Eller er der ikke plads til det hele i din nye bolig? Det er vigtigt, at dit indbo har det godt. Det får det i vores opbevaringsrum, da de er aflåste, tørre og billige.

Så om du lige mangler hjælp til opbevaring af nogle møbler eller kasser i nogle uger, arkivskabe i nogle måneder eller noget helt tredje, siger du endeligt bare til. Vi har opbevaringsrum i forskellige størrelser, så du uanset behov kan finde et, der matcher det, du lige nu og her har brug for.

Der er naturligvis alarmsystem koblet til, så du ikke skal gå og være nervøs for, om dine ting er i sikre og gode hænder. Dine ting er, hvad der gør et godt hjem. Dine ting kan også være, hvad der gør det muligt at drive din forretning. Det tager vi på ingen måder let på.

Tag gerne en snak med os om mulighederne, hvis du gerne vil høre nærmere eller se nærmere på rummene, inden du tager en endelig beslutning. Samtidig kan vi snakke om vores flytte- og eventuel rengøringsservice, så du får sat kryds ud for det hele hurtigt og effektivt.

Skal vi være dit flyttefirma på Nørrebro? Vi er kun et tilbud væk

Der er mange, der gerne vil give dig en hånd med til din flytning. Så hvorfor er det lige, at du skal vælge os? Det synes vi, at du skal, fordi vi er et flyttefirma på Nørrebro med et menneskeligt ansigt og tilgang til tingene. Det betyder, at vi gør det med et personligt touch, så vi ikke bare er nogen, der kommer og flytter, men rent faktisk er der og er til stede i situationen.

Vi ved af erfaring, at det har stor betydning for oplevelsen af, hvordan flytningen kommer til at foregå. Den gode oplevelse vil vi også meget gerne give til dig. Det kan vi kun ved at vise dig det.

Første skridt til det er at få et uforpligtende tilbud. Det får du ved at sende os en mail eller ringe direkte til os. Så spørger vi nærmere ind til detaljerne, så vi kan skræddersy en pris og en aftale med dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.