Flyttefirma på Vesterbro med fokus på service

Har du brug for hjælp til at få transporteret dit flyttegods? Eller er der så meget, der skal pakkes ned, at du også har brug for hjælp til nedpakningen? Som flyttefirma på Vesterbro rimer vi på friske arme, højt humør, et godt overblik og en god service.

Vi er et team af flyttefolk, der sætter det menneskelige perspektiv meget højt, da vi af erfaring ved, at det har stor betydning for, hvordan du oplever flytningen. Der er meget stress på i forvejen, når man skal flytte, hvilket vi ikke ønsker at bidrage yderligere til. Vi vil hellere være ingrediensen, der sætter fut og fart under tingene, så du kan krydse endnu en ting af og komme videre.

Hvor meget hjælp har du brug for af os som flyttefirma på Vesterbro? Lad os tage en god snak om det, så du får klarhed over, hvad der skal ske og kan begynde at planlægge flytningen mere i detaljer.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

12 + 1 =

Som flyttefirma på Vesterbro løfter vi ikke kun, vi svinger også kluden

Er det ikke kun flyttekasserne, der giver dig lidt sved på panden? Men giver det også varmen at tænke på, at du skal have rengjort en hel bolig? Det behøver du slet ikke at stresse eller svede over, da vi er et flyttefirma på Vesterbro, der kan lidt af hvert.

For vi har ikke kun et flytteteam med stærke arme. Vi har også et rengøringsteam med skarpe øjne og en høj sans for renlighed. Vil tilbyder at kombinere disse ydelser, så du efter flytningen ikke skal tænke på at gøre boligen ren inden overtagelse af nye beboere eller et flyttesyn.

Både flytning og rengøring er to meget store opgaver. Men de bliver noget mere overskuelige og håndterbare, når det er med professionel hjælp.

Er vi det heldige flyttefirma på Vesterbro, der får den ære?

Få en gratis besigtigelse

Er du lidt usikker på, hvor meget dine ting fylder? Eller om der skal ekstra hænder til for at få noget tungt gods ned? Der er mange parametre, der spiller ind på, hvor meget vi som flyttefirma på Vesterbro koster og ikke mindst, hvor stort omfanget bliver.

Ønsker du det – eller kan vi se, at der er brug for det – sender vi en medarbejder ud ganske gratis og uforpligtende, så vi kan danne et fuldt og korrekt overblik. Det giver også dig mulighed for at møde os som flyttefirma samt at få styr på, hvor mange flyttekasser der skal til.

Herefter sender vi dig et gratis tilbud, som du er frit for at tage stilling til, om du ønsker at bruge.

Skal du flytte akut? Ring til os med det samme

En flytning kommer ikke altid helt planmæssigt. Arbejde, økonomi og andre årsager kan være grunden til, at der pludseligt skal rykkes ud og ind i en anden bolig. Vi behøver ikke altid god tid i kalenderen for at kunne hjælpe med en flytning på Vesterbro.

Så brænder det på, og kunne du virkelig godt bruge noget professionel hjælp til at komme igennem din flytning, træder vi om muligt gerne til. Skal flytningen ske inden for ganske få dage, anbefaler vi, at du kontakter os hurtigt muligt – og gerne i dag – så vi har de bedste betingelser for at kunne planlægge efter det.

Vi passer på dit indbo

Flytning og rengøring er ikke kun, hvad vi har af muligheder. For vi kan nu også hjælpe dig med at opbevare dit indbo. Måske du ikke har plads til det hele? Eller du er nødt til at dele det op i etaper på grund af en renovering?

Vi tilbyder dig topmoderne opbevaring i overvågede og sikrede lagerrum, så du kan være tryg ved at efterlade dine ejendele hos os. De står godt og tørt, lige indtil du har brug for dem igen.

Skal vi også flytte indboet over i dit opbevaringsrum? Det gør vi også gerne for dig, hvis vi på forhånd ved, hvilke ting du ønsker derinde. Vi har forskellige rumstørrelser at vælge mellem, så du både kan få et, der matcher budgettet og den plads, du reelt set har brug for. Vi giver dig gerne en rundvisning, så du kan føle dig sikker i dit valg og omgivelserne.

Vil du gerne vide priserne først, sender du os blot en mail eller ringer direkte til os. Så sørger vores kundeservice for at sætte dig ind i priserne, så du har et godt grundlag for at træffe en endelig beslutning.

Hvad er prisen for flytning på Vesterbro?

Én ting er servicen. Men vi ved også godt, at prisen spiller en stor rolle for, hvilket flyttefirma på Vesterbro, du ender med at vælge. Det er der heller ikke noget at sige til, da en flytning nemt løber op i mange penge.

Vores pris afspejler servicen, som vi ikke går på kompromis med, da du skal være afslappet og have tillid hele vejen igennem. Men vi vil også gerne være attraktive og skræddersyr derfor vores priser efter, hvad du som kunde har brug for.

Er det blot transport? Er det også med nedpakning? Og hvad med udpakning? Skal du også have opbevaring med i prisen? Vi stiller en del opfølgende spørgsmål, så vi er sikre på at kunne levere den service, der skal til for at leve op til dine forventninger på dagen.

Vi vil blandt andet spørge ind til parkeringsmulighederne, da det har betydning for, hvordan det bliver for os i praksis at skulle læsse bilen. Vi er dog altid opsatte på at finde en god løsning, der tilgodeser dig og os.

Sender du os en mail eller ringer ind til os i dag, vender vi hurtigst muligt tilbage med et skræddersyet tilbud. Der er fuld gennemsigtighed med alle detaljer nedfældet i en kontrakt, så du ved, hvad du får for prisen.

Vi håber at måtte løfte dine ting og hjælpe dig godt videre fra én bolig til en anden.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.