Flyttefirma Valby – En naturlig og løftende hjælp

Flytning er en naturlig del af livet. Det er ikke til at komme udenom. Står du i en flytning i forbindelse med tømningen af et dødsbo? Skal du flytte hjemmefra for første gang? Eller trækker et liv med kæresten?

Om det så er noget helt fjerde, der ligger til grund for din flytning i Valby, står vi klar til at løfte opgaven sammen med dig. For det er en tung opgave på mange måder. Vi vil som dit flyttefirma i Valby gerne være med til at lette den en smule, så du også har overskud til at se frem til dit nye kapitel i livet.

Vi er et meget personligt flyttefirma, der går højt op i at være smilende, glade og servicerende, så du får den bedste mulige oplevelse og videre færd i livet.

Lyder vi som et flyttefirma i Valby, der er noget for dig? Så ring gerne til os for et godt tilbud. Det er ganske uforpligtende og baseret på de detaljer, vi får fra dig.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

9 + 3 =

Et flyttefirma i Valby med en totalløsning

Har du en lang to do liste i forbindelse med din flytning? Så kan vi måske hjælpe dig med dele af den, da vi tilbyder mere end bare flytteservice. For vi er også et firma, der er vant til at svinge kosten og kluden. Vi gør det som regel i forbindelse med rengøring af dødsbo eller privat- og erhvervsrengøring.

Men nu er tiden også kommet til, at vi gerne vil lette presset lidt ved flytninger. Som flyttefirma i Valby tilbyder vi derfor også at sende vores erfarne rengøringsfolk ud i din bolig for at gøre den klar til flyttesyn og overdragelse. Vi kommer omkring alle hjørner og kanter, mens du gør det, som du har set frem til: nemlig at flytte og indrette det nye sted.

Men hov… Mangler du også opbevaring for en kortere eller længere periode? Det tilbyder vi dig også gerne, så dine ting kan stå sikkert, tørt og godt, indtil du skal bruge dem igen.

Altså rummer vores totalløsning:

  • Flytteservice
  • Rengøring
  •  Opbevaring

Hvilke services vil du gerne benytte dig af? Du behøver ikke beslutte dig allerede nu, da vi gerne tager en snak med dig om mulighederne og priserne.

Privat eller erhvervsflytning i Valby? Vi løfter begge dele

Står den på en flytning til en ny bolig? Eller drejer det sig i stedet om en flytning af hele kontoret eller lageret? Flytninger har mange forskellige ansigter, men vi kommer smilende imod dem alle, da vi har udstyret, bilerne og mandskabet til at løfte hvad end, der skal løftes.

For at være sikre på, at vi dukker op med det rette mandskab og udstyr, tager vi nogle gode snakke med dig forinden, hvor vi kommer omkring detaljerne. Det skal være en tryg flytning, hvor du kan vide dig sikker på, at vi kommer til tiden og flytter fra A til B som lovet.

Spørgsmålet er bare, om vi må høre, hvad du gerne vil bruge os som flyttefirma i Valby til? Vi venter spændt og ser frem til at høre om din opgave.

Vi flytter, selv når det er svært

Vi hjælper mange i situationer, hvor livet er blevet vendt på hovedet. Vi er der, når et dødsbo skal ryddes eller rengøres. Derfor er vi der som flyttefirma i Valby også, hvis du gerne vil have vores hjælp til at flytte en masse personlige affekter, som du gerne vil have med videre i din egen bolig. Vi kan så at sige være der hele vejen rundt, så det er minimalt, hvad du skal tage dig af i forbindelse med dødsboet.

Vi har stor respekt for dig og den situation, du står i. Det mærker du også, når vi kommer ud til dig for at stille de ting på bilen, der skal leve videre sammen med dig eller hvad end, du ønsker.

Skulle du have hjælp til rydning af dødsbo eller særlige ønsker i forbindelse med en svær flytning, er vi her for at imødekomme så mange ønsker som muligt. Vi ser gerne på, hvad vi kan gøre, så du kommer bedst muligt videre.

Hvorfor vælge os som dit flyttefirma i Valby?

Hos Ask Service bliver vi anerkendt for vores personlige service. Det er noget, vi slår os meget stærkt på, da det betyder meget for os at efterlade et godt indtryk og en god oplevelse. Dit nye kapitel starter jo netop allerede, når du flytter tingene ud og videre. Det har vi ansvar for bliver gjort på en god og ordentlig måde.

Når du vælger os som flyttefirma i Valby, kan du forvente:

  • Erfarne og effektive flyttefolk
  • Et smil på læben og et glimt i øjet
  • Fast pris
  • Totalløsning

Har du brug for hjælp til nedpakning eller andre ydelser end at få flyttet fra A-B, er du velkommen til at kontakte os for at fortælle nærmere om dine behov. Så gør vi, hvad vi kan for at opfylde det, så flytningen bliver så behagelig som muligt for dig.

Vi er her for at hjælpe dig – så vi strækker os gerne langt for at gøre netop det.

Hvad koster det at flytte med os som flyttefirma i Valby?

Det er svært at sætte en pris på flytning. Vi prøver så vidt muligt ikke at køre med standardpriser, så du kan få et tilbud, der er nøje skræddersyet efter, hvad du har brug for i forbindelse med flytningen.

Vi ønsker ikke at gøre din flytning meget dyrere, end hvad den er i forvejen. Vi gør det derfor så billigt, som vi overhovedet kan, så det både praktisk og økonomisk er en rigtig god oplevelse for dig at bruge os. En flytning er glidende og tryg, når der ingen overraskelser er. Det er der heller ikke med os.

Kontakt os gerne for en fast pris på din flytning i Valby.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.