Flyttefirma Vanløse – For en hurtig og effektiv flytning

Når man skal flytte, skal det også bare gerne overstås, så hjemmet igen kan blive etableret og hverdagen normaliseret. Kunne du godt tænke dig professionel hjælp til din flytning i Vanløse denne gang? Det forstår vi godt, da flytning er en stor omvæltning og et stort projekt at skulle klare sideløbende med hverdagens strabadser.

Som dit flyttefirma i Vanløse gør vi det hele lidt nemmere. Vi bærer flyttekasserne ned og op i flyttebilen for dig. Vi transporterer dem til din nye adresse, så du ikke selv behøver at skulle leje en flyttebil, hente den og aflevere den. Det er meget nemmere. Det er meget hurtigere. Det er langt mere effektivt.

Selvom vores fokus som flyttefirma i Vanløse ligger i at give dig så smertefri en flytning som overhovedet muligt, glemmer vi ikke, at nøjsomhed, opmærksomhed og et smil er lige så vigtige elementer for at give dig en god flytning.

Vi behandler dine ting, som var det vores egne. Det gør vi også, når vi kører afsted med dem, så de kommer frem intakte og i samme stand, som da de blev sat ind i flyttebilen.

Skal vi være dit flyttefirma i Vanløse?

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

2 + 7 =

Er der ikke tid til at svinge kluden? Den klarer vi også

Nullermænd, kalkstriber, fedtpletter og et køleskab, der trænger til at blive vasket helt i bund. Det er bare nogle af de mange rengøringsopgaver, der ligger og venter på dig, når du har fået flyttet de sidste ting ud af boligen.

Få opgaver bliver til mange, som bliver til meget tid, du er nødt til at sætte af til det – og sikkert også i tidspres, fordi du snart skal aflevere nøglerne. Men det pres behøver du slet ikke at mærke, da vi foruden at være et flyttefirma i Vanløse også er et firma, der udfører rengøring på professionel vis.

Så snart du ønsker det, kan vores medarbejdere rykke ind til en flytterengøring og sørge for det, som du ikke selv kan overskue. Vi tager også gerne det hele, hvis du har udfordringer med at nå det eller bare gerne vil være fri for at skulle tænke på det.

Vi sammensætter en klar plan for, hvad der skal gøres, og hvad der kræves. Send os gerne billeder af lejligheden eller lad os komme forbi til en besigtigelse, så vi kan se, hvad boligen kræver af midler og udstyr. Så sørger vi for at give dig en attraktiv pris, hvis du også samtidig ønsker vores hjælp til en flytning.

Flyt med et flyttefirma i Vanløse med styr på forsikringen

Dine møbler, malerier, brugskunst og service er, hvad der gør dit hjem. Det er det, der danner rammen for din bolig. Vi passer derfor rigtig godt på det, da vi ved, hvor stor betydning det har for dig. Det skal også gerne danne rammen for dit nye kommende hjem.

Af den grund har vi også en god og dækkende forsikring, der træder i kraft, så snart vi har dine ting i hænderne. Den dækker også under transporten, så der ved sjældne uheld bliver givet økonomisk kompensation. Der vil altid være en risiko, når man flytter ting. Men fordi vi er så forudseende og grundige i vores arbejde, er det minimalt, hvor ofte det er nødvendigt at gøre brug af vores forsikring.

Vil du gerne høre mere om, hvordan dine ting konkret er dækket med os som flyttefirma Vanløse, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information og specifikationer. En forsikret flytning er en tryg flytning.

Hvad koster det at hyre os som flyttefirma i Vanløse?

God service er én ting og prisen er en anden. Den er meget afhængig af, hvor meget du ønsker flyttet, hvor langt du gerne vil flytte, og om vi skal tage os af det hele. For det er også muligt, at du eller I hjælper med at pakke ned og ind i flyttebilen. Vi skræddersyr helst vores priser på flytninger i Vanløse, da vi har erfaret, at der er stor forskel på, hvad der er brug for hjælp til.

Har du brug for hjælp til at estimere, hvor meget der er brug for, kommer vi gerne ud til en gratis besigtigelse af dit indbo. Det gør det især nemmere for os, hvis du har mange tunge møbler og flyttekasser.

Alternativt kan du selvfølgelig også sende os billeder af dit indbo eller lave en udførlig liste over dit inventar eller indbo, så vi kan bruge den som udgangspunkt til at estimere en pris. Vi vil helst gerne være så præcise som muligt, så der ikke er overraskelser i den anden ende.

Kontakt os gerne med henblik på at få udarbejdet et tilbud – vi vil så gerne være dit flyttefirma i Vanløse.

Du tjener flytningen hjem i tid – få et tilbud!

Tid er penge, er der nogen, der siger. Det er heller ikke helt forkert i denne henseende, da du vinder meget i tid og overskud ved at benytte os som dit flyttefirma i Vanløse. Vi tager os af planlægningen og kan frigive en masse tid i forhold til at skulle slæbe og køre frem og tilbage. Det er tid, du kan bruge på andre praktiske gøremål i forbindelse med din flytning.

Skulle du også have lyst til at få rengøring inkluderet i prisen, er der endnu mere tid og overskud at hente, da du potentielt kan spare en aften eller tre på ikke at skulle gå og gøre rent i alle hjørner og kanter.

Vi giver dig naturligvis et godt og meget skarpt tilbud, som forhåbentligt er så godt, at du ikke kan lade være med straks at sige ja til vores hjælp. Vi flytter til hverdag for mange mennesker og håber, at du er den næste, vi skal have æren af at hjælpe.

Send os gerne en mail med så mange informationer som muligt eller ring til os direkte for hurtigt muligt at få beregnet et tilbud.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.