Få mere tid til det sjove med privat rengøring Lumby

Du kan trygt lukke os ind i dit hjem til privat rengøring, da vi gør meget ud af at gøre det til en personlig oplevelse. Vi tilbyder gennemsigtig og god kommunikation med samme kontaktperson og sender altid den samme medarbejder afsted til rengøring i dit hjem.
  • +5.000 tilfredse kunder siden 2014
  • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
  • Fleksible aftaler, der er tilpasset dine behov

Privat rengøring Lumby

Har du en bolig i Lumby, som du har brug for hjælp til rengøring med? Har du svært ved at nå det hele? Rengøring er ikke til at komme udenom, når man bor i en bolig. Om det så er et hus eller en lejlighed. Det tager tid – især hvis du gerne vil helt til bunds.

Har du ikke helt tiden til det, fordi du hellere vil prioritere dit arbejde og din fritid, der giver dig energi? Så kan du få hjælp udefra til at komme til bunds i nullermændene i form af privat rengøring Lumby udført af os.

Vi holder til i Odense og har derfor ikke langt ud til din bolig i Lumby, når den trænger til en rengørende hånd. Vi har udført rengøring i mange år for mange kunder og vil meget gerne komme og lette din hverdag også.

Skal vi give dig mere tid til det sjove?

Privat rengøring Lumby giver dig et rent og sundt hjem

Rengøring giver dig et skønt og rent hjem, som er behagelig at opholde sig i. Det giver dig overskud, at der er ryddet op, vasket gulve, og at der ikke er spindelvæv i alle hjørner. Men det giver ikke bare god energi. For det giver dig faktisk også et sundt hjem.

Når du gør rent med jævne mellemrum, sørger du for at holde mængden af støv, skidt og snavs nede. Det holder hovedpine og irritation i øjne og luftveje fra døren, fordi du holder det på et acceptabelt niveau. Der skal ikke lang tid til, før der hvirvler meget støv i luften. Men med faste rengøringsdage kan du være sikker på, at støvlaget ikke får lov til at vokse sig for højt.

Har du ikke selv tiden eller overskuddet til at svinge kluden, kommer vi gerne forbi til privat rengøring i Lumby. Vi gør det efter en skræddersyet aftale med dig, hvor vi sammen lægger en plan for, hvad du gerne vil have os til at gøre rent – og hvornår.

Er du klar til at finde privat rengøring i Lumby? Så giv os et kald!

Personligt. Billigt. Effektivt. Det er, hvad du kan forvente dig af privat rengøring udført af os. Vi giver dig tilmed et smil med på vejen, når vi dukker op. Om det så er til en hovedrengøring, støvsugning og gulvvask eller en flytterengøring, kan du regne med et godt humør og en positiv indstilling.

Du skal kunne slappe af, når vi kigger forbi – uanset om du er hjemme eller på arbejde. Sammen med gode og billige priser, håber vi, at det gør os til et attraktivt valg.

Send og gerne en mail eller ring direkte på 60 77 14 15 for et uforpligtende tilbud.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan få (stort) fradrag for privat rengøring i 2021

Privat rengøringshjælp er en ekstra udgift i budgettet. Dog er det ikke så stor en udgift, som du umiddelbart tror, da du kan få skattefradrag for din rengøring.

Så udover at vi tilbyder lave priser på privat rengøring, kan du tilmed også spare penge på det. Når du bruger håndværkerfradraget, bliver prisen på rengøring endnu billigere.

Håndværkerfradraget fungerer således, at du kan trække dine udgifter til privat rengøring fra på din selvangivelse. Når du gør brug af håndværkerfradraget, vil den reelle pris for rengøringen indebære en stor besparelse.

Det nye servicefradrag er i 2021 blevet fordoblet, og ligger således fremadrettet på hele 25.000 kr årligt pr person.

Derudover hæves skatteværdien fra 27% i 2020 til 35% i 2021. Ved fuld udnyttelse af servicefradraget, ville et ægtepar i 2020 spare 3.400 kr. (27% af 12.400 kr.). For det samme ægtepar ville besparelsen i 2021 derimod ligge på imponerende 17.500 kr. (35% af 50.000 kr.).

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.