Privat rengøring i Næsby i Odense – Få et altid rent hjem

Vi behøver ikke en undskyldning for at gøre rent for dig. For hele processen i at gøre rent og efterlade et hjem uden nullermænd, kalk og støv er lige så tilfredsstillende for os, som det er for dig – fordi vi kan se og mærke, hvor stor en forskel det gør for dig.
  • +5.000 tilfredse kunder siden 2014
  • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
  • Fleksible aftaler, der er tilpasset dine behov

Privat rengøring i Næsby

Krummer og støv vil der altid være lidt af mellem vores besøg. Men når vi kommer forbi med vores koste, spande og rengøringsmidler, sørger vi for at komme helt til bunds i alt det skidt og støv, der har hobet sig op. Hvor meget vi skal komme omkring, er helt op til dig og dine behov, da vi skræddersyr en løsning efter det.

Det vigtigste for os er ikke, at vi kommer og gør rent for dig. Det er i stedet, at vi letter en byrde på dine skuldre. For vi ved godt, at der kan være rigtig meget at se til, og at det der rengøring måske ikke lige står højest på listen i en travl hverdag.

Personlig privat rengøring i Næsby

Vi er ikke nogen rengøringsmaskine. Vi er mennesker ligesom dig, der godt kan lide at forventningsafstemme og have en klar og god dialog. For det er forudsætningen for et godt og trygt samarbejde. Det sætter vi meget højt.

Vælger du derfor os til privat rengøring i Næsby, vælger du en løsning, hvor du altid har en fast kontaktperson, og hvor du altid kan være sikker på en fleksibel løsning. Er der derfor noget, du gerne løbende vil have ændret eller tilføjet, er vi åbne for det og tilpasser det til det, du har brug for.

Kontakt os meget gerne for at høre nærmere om hele processen for privat rengøring.

Tænker du på miljøet? Det gør vi også, når vi gør rent i Næsby

Når vi gør rent, gør vi det også med afsæt i værdier. Vi har et ansvar og derfor udfører vi rengøring med så miljøvenlige og grønne rengøringsmidler som overhovedet muligt. Det er ikke kun skånsomt for miljøet. Det er også skånsomt for dit indeklima, da vores rengøringsmidler indeholder så få kemikalier som muligt.

Det er godt for indeklimaet med jævnlig rengøring. Men lige så vigtigt er det, at det bliver gjort med midler, der ikke afsætter et negativt aftryk.
Det går vi meget højt op i, da vi ønsker det bedste for os alle sammen.

Skal vi udføre privat rengøring i dit hjem i Næsby? Så kontakt os gerne

Vil du gerne være fri for selv at svinge støvkluden? Fjerne kalk på badeværelset? Eller at vaske gulvet? Så kommer vi gerne og gør det for dig, når det passer ind i din kalender – både som en fast og en fleksibel løsning.

Ring eller send os gerne en mail for at høre nærmere. Så kan vi tage en nærmere snak om, hvordan vi bedst tilpasser det til dig og dine behov.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan få (stort) fradrag for privat rengøring i 2021

Privat rengøringshjælp er en ekstra udgift i budgettet. Dog er det ikke så stor en udgift, som du umiddelbart tror, da du kan få skattefradrag for din rengøring.

Så udover at vi tilbyder lave priser på privat rengøring, kan du tilmed også spare penge på det. Når du bruger håndværkerfradraget, bliver prisen på rengøring endnu billigere.

Håndværkerfradraget fungerer således, at du kan trække dine udgifter til privat rengøring fra på din selvangivelse. Når du gør brug af håndværkerfradraget, vil den reelle pris for rengøringen indebære en stor besparelse.

Det nye servicefradrag er i 2021 blevet fordoblet, og ligger således fremadrettet på hele 25.000 kr årligt pr person.

Derudover hæves skatteværdien fra 27% i 2020 til 35% i 2021. Ved fuld udnyttelse af servicefradraget, ville et ægtepar i 2020 spare 3.400 kr. (27% af 12.400 kr.). For det samme ægtepar ville besparelsen i 2021 derimod ligge på imponerende 17.500 kr. (35% af 50.000 kr.).

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.