Privat rengøring Odense S – lad os svinge kluden

Privat rengøring i Odense S udført af os henvender sig til alle samt til alle typer af boliger. Vi har et dygtigt og kompetent team, der altid står klar til at rykke ud og få lejligheder, huse og villaer i Odense S til at skinne.
 • +5.000 tilfredse kunder siden 2014
 • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
 • Fleksible aftaler, der er tilpasset dine behov

Privat rengøring Odense S

Har du brug for hjælp til rengøringen i din lejlighed efter en fest? Vil du gerne komme hjem til et rengjort hjem en gang om ugen? Eller har du brug for hjælp til en hovedrengøring af og til? Der er mange opgaver, vi som rengøringsfirma i Odense S kan hjælpe dig med.

Vi kommer gerne forbi i forbindelse med en fast aftale, såvel som vi kommer forbi en enkelt gang, når det hele lige er blevet for meget, og du ikke lige ved, hvor du skal starte henne.

Skal vi svinge kluden hjemme hos dig?

Privat rengøring i Odense S med tryk på personlighed

Selvom vi gør meget i rengøring, er vi ikke maskiner. Det betyder, at du bliver mødt af et smil og en positiv energi, når vi dukker op til privat rengøring i dit hjem i Odense S. Derudover sender vi som udgangspunkt altid den samme medarbejder, så du ved, hvem der kommer og gør rent i dit hjem.

Det personlige touch er meget vigtigt for os, da det giver dig en god rengøringsoplevelse. Det er også et godt udgangspunkt for en god og sund kommunikation. Du kan derfor også altid ændre i den rengøringsplan, vi lægger med dig, hvis der er noget andet, du hellere foretrækker.

Vi er fleksible og binder dig ikke til hverken rengøring eller en fast plan.

Hvad tilbyder vi med privat rengøring i Odense S?

Aftørring af støv. Gulvvask. Støvsugning. Det er bare nogle af de opgaver, vi gerne hjælper dig med, når du hyrer os til privat rengøring i Odense S.

Du kan blandt andet få hjælp til:

 • Pakkeløsninger på rengøring
 • Hovedrengøring
 • Rengøring af badeværelser
 • Håndværkerrengøring
 • Graffiti rens
 • Enkeltstående rengøringsopgaver
 • Rengøring og rydning af boliger efter dødsbo
 • Natrengøring
 • Rengøring af udflytterlejligheder og huse
 • Rengøring af gang og trappearealer
 • Rensning af gamle rygerhjem

Skulle der mangle noget på listen, eller har du brug for noget andet, er du velkommen til at kontakte os. Vi kører ikke med standardpakker, da det er vigtigt for os at være fleksible for dig og vores kunder. Det skaber det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde!

Skal vi komme forbi til privat rengøring i Odense S?

Det er lige før, vi kan være der om et øjeblik, hvis du har brug for det. Det er i hvert fald lige ved og næsten, da vi har kontor i Odense. Kontakt os derfor meget gerne, uanset om der er tale om akut privat rengøring, eller du ønsker en fast aftale, hvor vi kigger forbi jævnligt.

Vi ser frem til at kigge forbi!

Det får du os til ved blot at ringe på 60 77 14 15.

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan få (stort) fradrag for privat rengøring i 2021

Privat rengøringshjælp er en ekstra udgift i budgettet. Dog er det ikke så stor en udgift, som du umiddelbart tror, da du kan få skattefradrag for din rengøring.

Så udover at vi tilbyder lave priser på privat rengøring, kan du tilmed også spare penge på det. Når du bruger håndværkerfradraget, bliver prisen på rengøring endnu billigere.

Håndværkerfradraget fungerer således, at du kan trække dine udgifter til privat rengøring fra på din selvangivelse. Når du gør brug af håndværkerfradraget, vil den reelle pris for rengøringen indebære en stor besparelse.

Det nye servicefradrag er i 2021 blevet fordoblet, og ligger således fremadrettet på hele 25.000 kr årligt pr person.

Derudover hæves skatteværdien fra 27% i 2020 til 35% i 2021. Ved fuld udnyttelse af servicefradraget, ville et ægtepar i 2020 spare 3.400 kr. (27% af 12.400 kr.). For det samme ægtepar ville besparelsen i 2021 derimod ligge på imponerende 17.500 kr. (35% af 50.000 kr.).

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.