Privat rengøring Hunderup – Vi gør rengøringen nem for dig

Kan du godt lide at have et rent hjem? Men kan du ikke lige overskue vejen dertil i en travl hverdag? Eller kunne det bare være rart at slippe for gulvvasken eller hovedrengøringen? Der er mange grunde til, hvorfor private i Hunderup vælger at få hjælp til rengøringen i hverdagen af os.
  • +5.000 tilfredse kunder siden 2014
  • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
  • Fleksible aftaler, der er tilpasset dine behov

Privat rengøring Hunderup

Uanset hvad din grund er til, at du godt kunne bruge en hjælpende hånd til privat rengøring i Hunderup, er vi der for at hjælpe dig. Vi tilbyder rengøring til billige priser udført af smilende og søde medarbejdere, der sætter stor pris på at kunne gøre en forskel for dig og andre i hverdagen.

Hos os skal du kun forholde dig til en enkelt kontaktperson og medarbejder, så det bliver enkelt og trygt for dig at få udført rengøring. Det er nemt og enkelt.

Vil du gerne høre mere? Så kontakt os gerne i dag.

Privat rengøring i Hunderup med skånsomme rengøringsmidler

Når vi kommer og gør rent hos dig, er fokus ikke kun på selve rengøringen. Det er også på, at dit indeklima skal være så optimalt som muligt, når vi forlader din bolig. Af den grund anvender vi udelukkende skånsomme og miljøvenlige rengøringsmidler uden for mange kemikalier. Det er rigtig godt for dit indeklima, for miljøet, såvel som det er det bedste og mest optimale for vores medarbejdere.
Går du op i at få hjælp fra et firma, der tager ansvar, og som er bevidste om alle aspekter i henhold til rengøring, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Privat rengøring Hunderup pris – hvad koster rengøring i privat hjem?

Hos os bliver du som udgangspunkt ikke præsenteret for standardpakker, når det kommer til privat rengøring. Med det sagt har du naturligvis mulighed for at vælge mellem nogle pakker, som mange af vores kunder foretrækker.

Vi tror dog på, at fleksibilitet skaber det bedste grundlag for et samarbejde. Vi skræddersyr derfor privat rengøring i Hunderup efter, hvad du har brug for. Inden vi går i gang og tropper op første gang, lægger vi en plan for, hvad der skal ske, og hvad der skal gøres rent.

Vi kommer naturligvis også gerne forbi til et uforpligtende møde eller samtale, inden vi kommer og gør rent første gang, så du kan være helt tryg ved os og den medarbejder, der skal gøre rent hos dig.

Intet er besværligt for os – for vi har fokus på, at det skal være trygt og godt for dig.

Skal vi vaske dine gulve? Så ring eller send og gerne en mail

Vi kan også meget andet end at vaske dine gulve. Vi kan komme og rengøre lige det, du har brug for. Så ofte som du gerne vil, at vi tropper op. Vi kan således både lave en fast aftale, hvor vi kommer forbi på faste dage, såvel som vi kan lave en fleksibel aftale, hvor du giver lyd, når det igen er ved at være tid til, at du har brug for hjælp udefra til privat rengøring i Hunderup.

Vi er fleksible, så du kan være det.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi klare din
næste opgave?

​Kontakt os gerne med dine ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan få (stort) fradrag for privat rengøring i 2021

Privat rengøringshjælp er en ekstra udgift i budgettet. Dog er det ikke så stor en udgift, som du umiddelbart tror, da du kan få skattefradrag for din rengøring.

Så udover at vi tilbyder lave priser på privat rengøring, kan du tilmed også spare penge på det. Når du bruger håndværkerfradraget, bliver prisen på rengøring endnu billigere.

Håndværkerfradraget fungerer således, at du kan trække dine udgifter til privat rengøring fra på din selvangivelse. Når du gør brug af håndværkerfradraget, vil den reelle pris for rengøringen indebære en stor besparelse.

Det nye servicefradrag er i 2021 blevet fordoblet, og ligger således fremadrettet på hele 25.000 kr årligt pr person.

Derudover hæves skatteværdien fra 27% i 2020 til 35% i 2021. Ved fuld udnyttelse af servicefradraget, ville et ægtepar i 2020 spare 3.400 kr. (27% af 12.400 kr.). For det samme ægtepar ville besparelsen i 2021 derimod ligge på imponerende 17.500 kr. (35% af 50.000 kr.).

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vores 3 vigtigste fokusområder

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet hver gang, vi udfører en opgave. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile medarbejdere, der altid står klar til at yde deres bedste.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder, hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.